Hakan Şükür'den Gezi tweet'leri

Sosyal medyada paylaşılan Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifa etmeden önce ve sonrası Gezi tweet'leri derlemesi büyük yankı yaptı.

Hakan Şükür'den Gezi tweet'leri
Hakan Şükür'den Gezi tweet'leri
GİRİŞ 31.05.2014 19:10 GÜNCELLEME 31.05.2014 19:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl Gezi Parkı olaylarını yakmak, yıkmak olarak tanımlayan Şükür, olaylar sırasında söylenen yalanları savunanlar için "küfre sığınıyorlar" ifadesini kullanmıştı.

İSTİFADAN SONRA AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Hakan Şükür, Gezi'nin yıldönümü değerlendirmesinde ise ağız değiştirdi. Olaylar sırasında yaşanılanları anlamayanların önünde bugün bir engel olmadığını söyledi.

YORUMLAR 20
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    demek ki bunları yükselten bir lobi var. bu adamı medya da ve spor dünyasında bu kadar yükseklere çıkaran unsurlar nelerdi ve arkasında hangi destekçiler vardıysa geriye dönük bir inceleme yapılsa ve bunu yapanlar şimdi kimleri övüyor ve destekliyor bakılsa sanırım bugünlere de ışık tutar
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim seviyesi ilk mektep olunca . İfadeler de kendi iradesiyle olmuyor. Kulağa ne üflenirse onu söyler.
    Cevapla
  • murat hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    teprik. şaban efendiyi canı gönülden teprik ederim..
    Cevapla
  • M. Ünver 9 yıl önce Şikayet Et
    Enam Suresi, 110. Biz onların kalplerini ve gözlerini, ilkin inanmadıkları gibi tersine çeviririz ve onları tuğyanları içinde şaşkınca dolaşır bir durumda terk ederiz. (Enam Suresi, 110) belkide Hakan Şükür ve onun gibiler için geçerli..
    Cevapla
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜTÜN BÖLÜCÜLER BİR ARAYA GELMİŞ. abd avrupa özellikle almanya israil ve bizim bölücüler hepsi bu ülkede huzur ve barışın yıkılması için ellerinden geleni yapıyorlar allah büyüktür inşaallah bunlar kendi tuzaklarında kendileri boğulurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!