Radardan kaçmak için Facebook'ta grup kurdular

Isparta'da trafik kontrolleri ve radar uygulamasından kurtulmak isteyenlerin Facebook üzerinde kurduğu grubun üye sayısı 5 bini aştı.

Radardan kaçmak için Facebook'ta grup kurdular
Radardan kaçmak için Facebook'ta grup kurdular
GİRİŞ 22.09.2014 11:00 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

cebook'ta 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adı verilen grupta, kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamaları anında paylaşılıyor.

Grubun tanımında ise 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi. Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri, 'Sav yolu gidiş istikameti benzinlik karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35', 'Isparta- Eğirdir yolu Büyükgökçeli'de radar var. Dikkatli olalım. 09:40' gibi mesajlarla paylaşıyor.

RADARDAN KAÇMAK İÇİN FACEBOOK’TA GRUP KURDULAR

Isparta’ta trafik kontrolleri ve radar uygulamalarına yakalanıp, ceza yememek için Facebook üzerinde grup kuruldu. İki yöneticinin kurduğu grubun üye sayısı 5 bine yaklaştı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ’Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)’ adı verilen grup kuruldu. Yöneticiliğini A.T. ve İ.B.K.’nın yaptığı grubun kuruluş tarihi 18 Temmuz olarak belirtildi. Gruba, 5401 Facebook kullanıcısı üye oldu. Kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarının anında paylaşıldığı grup tanımlanırken, ’Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta’ denildi.

YORUMLAR 3
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel bi uygulama polis bunu firsat bilsin 10 polis de bu guruba 10 degisik nick ile uye olsun . mesela en tehlikeli yerler nereler ise o bolgelerde surekli radar var densin alkolllu cikislarin oldugu bar pvyon gibi yerlerin civarinda cevirme var densin fiziki kontrollerden etkili olur polis kontrolunde amac caydirmak ise burda da ayni sonuc aranmali
    Cevapla
  • Sessiz Gemi 9 yıl önce Şikayet Et
    .... gruba üye olan herkese uyarı verilsin. az basın gaza, aceleniz ne ? hız limiti var diye gaza basmak tatlı geliyor. ülkede hız limiti olmasa bu seferde herkes 100 km yi geçmez yakıtı az yakmak tatlı gelirdi.
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    BU DURUMDA POLİSİMİZİN YAPACAĞI İŞ, ONLAR DA GRUBA DAHİL OLUP YANILTICI MESAJLAR ATACAKLAR.... Bu gruba üye olup mesaj atanlar, herhangi bir kazada, kendilerinin sorumlu olacaklarını hiç düşündüler mi acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası