Google 'Messenger' uygulamasını yayınladı

Mobil platformlarda mesajlaşmanın ciddi yükselişi sonrası, Google da kendi messenger uygulamasını yayınladı.

Google 'Messenger' uygulamasını yayınladı
Google 'Messenger' uygulamasını yayınladı
GİRİŞ 13.11.2014 11:07 GÜNCELLEME 13.11.2014 11:09

Klasik SMS ve MMS uygulaması olan Messenger uygulamasını geliştiren Google, pratik kullanıma sahip başarılı bir SMS ve MMS uygulaması geliştirmiş oldu.

HANGOUTS GİBİ BAŞARILI OLABİLİR

Basitçe incelendiğinde material tasarımın da bulunduğu uygulama, rengarenk görünümüyle bilindik SMS ve MMS gönderimleri için geliştirilmiş gözüküyor. Hangouts uygulaması ile başarılı görüntülü görüşme ve mesajlaşmayı sağlayan Google, aynı başarıyı SMS ve MM gönderim uygulaması Messenger'da da elde edebilir. Zira uygulama hem küçük boyutlu, hem de çok hızlı çalışıyor.



GÖSTERİŞLİ BİR GÖRÜNÜME SAHİP

Ayrıca uygulamada Google'ın not alma uygulaması Keep'e benzer şekilde, istediğiniz mesajları üzerine basılı tutarak arşivleyebiliyor ya da silebiliyorsunuz. Son olarak gönderenin resmi üzerine tıklayarak, eğer kişi rehberinizde değilse, açılan popup ekranını kullanarak kolayca rehberinize ekleyebiliyorsunuz. Gösterişli görünüme sahip olan Messenger uygulaması, Android Jelly Bean'den itibaren kullandığımız klasik SMS ve MMS gönderimuygulamasının pabucunu dama atacak gibi görünüyor.

ŞİMDİDEN  BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kısa süre önde yayınlanan uygulama şu ana dek 5-10 bin arasında kullanıcı tarafından deneyimlenmiş ve yaklaşık 450 kullanıcının oyu ile 4.6 gibi iyi bir puan elde etmiş. Pek çok kullanıcının olumlu yorumunu alan Messenger uygulaması, Android 4.1 Jelly Bean ve üzeri sürümlere sahip Android cihazlarda kullanılabiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat