THY'den müthiş başarı! 35 bin marka arasından...

Sosyal medya yönetimi firması Sprinklr’in ''2014’ün Müşteri Dostu Markaları'' listesinde Türk Hava Yolları (THY), üçüncü oldu.

THY'den müthiş başarı! 35 bin marka arasından...
THY'den müthiş başarı! 35 bin marka arasından...
GİRİŞ 13.12.2014 03:58 GÜNCELLEME 13.12.2014 04:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

35 bin markanın sosyal medya verilerinden oluşturulan listede American Airlines ise en nefret edilen marka. Listede sosyal medyada müşterileri tarafından en çok sevilen marka, İtalyan merkezli otomotiv firması FIAT oldu.

''THY FARKINI ORTAYA KOYDU''

FIAT’ı ABD merkezli medya kuruluşu Time Out Group takip ederken üçüncü sırada THY yer aldı. Sprinklr THY için, ''Kızgın yolcuları ve Twitter talihsizlikleri ile bilinen uçuş firmaları arasında THY, sosyal medyayı ve müşteri hassasiyetini ön planda tutuyor. Marka seslerine eğlenceli bir tavır katan THY rakip firmalarla olan farkını ortaya koydu'' sözlerine yer verdi.

ABD merkezli uçuş firması American Airlines ise sosyal medyada en sevilmeyen marka oldu.

YORUMLAR 4
  • yeşim 9 yıl önce Şikayet Et
    valla doğruya doğru ne zaman thy'ye tweet atsam anında dönüş yaptılar hatta olumlu tweetlere de tatlı tatlı teşekkür ediyorlar:) thy kalitesi ve ucuzluğuyla bu ülkenin gururu..
    Cevapla
  • Yeni Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Paraleller neredesiniz buraya birşey yazmamışsınız. Bizi takiyye ile yıkamazsınız Allah ın izniyle.
    Cevapla
  • doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    Orayı da babalarının çiftliği gibi kullanmasalar thy iyi kurum. Ama yakında maddi sıkıntıları filan ayyuka çıkar...
    Cevapla
  • yorulmaz kalem 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP öncesi bir "çiftiliği" modern ve kâr eden bir kuruma dönüştürenlere söylenecek laf mı senin dediğin? Kalkmış "THY iyi kurum" diyorsun. AKP düzelttikten sonra iyi kurum oldu THY! Tıpkı durmadan zarar eden Devlet bankaları gibi. Ama siz nankörlüğün bütün sınırlarını zorladığınızdan güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsunuz! Bu İYİ insanlar ilelebet başımızda olsun ve bu nankörlüğünüzün cezası olarak onların varlığı ile günden güne eriyin. TC ve halkı ilk kez muasır medeniyet seviyesine çıkarken siz sinirinizden hasta olun. Bu da sizin cezanız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini