Sahte 'Ali Babacan' hesabı için uyarı

Ali Babacan'ın adı kullanılarak sahte Twitter hesaplarının açıldığı ve bu hesaplara itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulunuldu.

Sahte 'Ali Babacan' hesabı için uyarı
Sahte 'Ali Babacan' hesabı için uyarı
GİRİŞ 23.01.2015 10:55 GÜNCELLEME 23.01.2015 10:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın adı kullanılarak, sahte Twitter hesaplarının açıldığı, bu hesaplardan atılan tweetlere itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

Babacan'ın makamından yapılan açıklamada, geçmişte olduğu gibi son günlerde de bazı sahte hesaplardan Başbakan Yardımcısı Babacan adına tweetler atıldığının tespit edildiği belirtildi.

Aralarında "@AliBabacan" hesabının da bulunduğu kullanıcı hesaplarının, Babacan'a ait olmadığı aktarılan açıklamada, "Başbakan Yardımcımızın adı kullanılarak zaman zaman sahte Twitter hesapları açılmakta ve tweetler atılmaktadır. Bu tür hesaplara ve bu hesaplardan atılan mesajlara itibar edilmemelidir" denildi.

YORUMLAR 1
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN AVRASYA BİRLİĞİ İLE ANLAŞMALI ! ! türkiye hiç vakit kaybetmeden avrasya birliği ile anlaşmalı ! ! HATTA AB ile gümrük birliğini iptal edebilir avrasya birliği anlaştıgı zaman hiç sorun olmaz ! ! ÇÜNKÜ eninde sonunda AB avrasya birliği ile anlaşacak o zaman zaten biz AB ile avrasya birliği üzerinden TİCARETİ yine yapabiliriz ! ! ! ! Türkiye bir saniye bile zaman kaybetmemeli avrasya birliği anlaşma yapmak konusunda ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu