Twitter'da Mehmet Metiner provokasyonu

Twitter'da AK Partili Mehmet Metiner adına açılan hesap ortalığı karıştırırken, gerçek sonradan ortaya çıktı.

Twitter'da Mehmet Metiner provokasyonu
Twitter'da Mehmet Metiner provokasyonu
GİRİŞ 23.03.2015 14:27 GÜNCELLEME 23.03.2015 19:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile izleme heyeti konusunda ters düşen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a parti içerisinde tepkiler gelirken provokatörler de bunu fırsat bilerek harekete geçti. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Hükümet ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı arasında fesat çıkarmak isteyenler, son olarak AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in adını kullanarak bir dedikodu yaymaya çalıştı. 

Twitter'dan @mehmetmetinner adlı kullanıcı AK Partili Mehmet Metiner'in ismini kullanarak tweet'ler attı. Kısa süre içerisinde retweet'lenen ve yayılan tweet'lerin AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'e ait olmadığı tespit edildi. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Metiner, Twitter'da yer almadığını dile getirirken kendi adını kullanarak fitne çıkarmak isteyenler hakkında hukuki olarak harekete geçeceğini ifade etti. 

Twitter hesabının sahte olduğu tespit edildikten sonra, hesabın silindiği ortaya çıktı. 

 

YORUMLAR 1
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Melih Gökçek in yazdıkları yenilir yutulur cinsten.Siz asıl onun yazdıklarına bakın,zaten Metiner i kimsenin taktığı yok.Gokcek resmen Arınç i kripto cemaatçi,kumpasçı ilan etmiş. Fitnenin çıkacağı mı kalmış.?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'