Ceyda Karan'dan akıl almaz tweet

Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan, İstanbul Adalet Sarayı'nda savcı Kiraz'ı rehin alan teröristlerle ilgili akılalmaz bir twit attı.

Ceyda Karan'dan akıl almaz tweet
Ceyda Karan'dan akıl almaz tweet
GİRİŞ 01.04.2015 05:41 GÜNCELLEME 01.04.2015 18:01
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

Gezi olaylarından bu yana devletin güvenlik güçlerine karşı yapılan her türlü eylemi sonuna kadar destekleyen Ceyda Karan, adliye basıp savcıyı rehin alan teröristlere karşı operasyon yapılmasına tepki gösterdi.

"IŞİD MİLİTANI OLSALAR KILLARINA ZARAR GELMEZDİ"

Ceyda Karan, adliyedeki teröristlerin "IŞİD militanı olsalar öldürülmeyeceğini" hatta "kıllarına bile zarar gelmeyeceğini" savunarak teröristlerin sırf sol görüşlü oldukları için "öldürüldüklerini" belirten bir tweet'i paylaştı.

YORUMLAR 191
  • Hamdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayan gazeteci hiç olur mu öyle şey? Terörü masum göstermenin kimseye faydası olmaz;IŞID'da yapsa, DHKP'de yapsa terör terördür. Emniyet güçleri bu tür olaylarda operasyon yapmaması düşünülemezdi. Bu olayda Emniyet güçlerimiz suçlulara karşı güvenlik önlemlerini almak ve operasyon yapmak zorunda bırakılmıştır. Terör örgütlerinin ismi ne olursa olsun,kimden gelirse gelsin insanları öldüren teröristlere karı bayan gazetecinin telin etmesini ve Cumhuriyet Savcımızı şehit eden teröristlere karşı Allah'ın laneti onların üzerine olsun demesini, Türk milleti bekliyor...
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi hepimize lazım
    Cevapla
  • Aykut 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi insanlar bu ülkenin ekmeğini yiyip bu güzelim ülkeye düşman olup ta nasıl hala bu vatanımızda yaşıyor hayretler içindeyim sizin yeriniz toprağın yedi kat altındır.
    Cevapla
  • cemalattin 9 yıl önce Şikayet Et
    bedel ne olursa olsun.ALLAHIN izniyle bu devlet kıyamaete kadar payidar kalacak.ezanlar minareden gök kubbeye yükselecek.hodri meydan.sonucu merak eden denesin ve görsün.
    Cevapla
  • irfan ulus 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin babalari Türkiyeyi karistirmak isteyen yahudilerdir bunun boyle tivit atmasini cok gormemek gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı