Mehmet Acet, Ahmet Hakan'a cevabını verdi

Ahmet Hakan'ın çözüm süreci ile ilgili yazısına Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve İskele Sancak programının sunucusu Mehmet Acet'ten yanıt geldi.

Mehmet Acet, Ahmet Hakan'a cevabını verdi
Mehmet Acet, Ahmet Hakan'a cevabını verdi
GİRİŞ 22.08.2015 17:46 GÜNCELLEME 22.08.2015 19:02
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Dün Hürriyet'teki köşesinde "Bir vatandaş olarak on talebim var" başlıklı bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan, taleplerinin birini de "7 Haziran'dan önce akmayan kan, bugün neden akıyor? İzah edilsin!" cümlesi ile dile getirmişti.

Ahmet Hakan'ın bu yazısında Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve İskele Sancak programının sunucusu Mehmet Acet'ten yanıt geldi.  Acet önce Twitter hesabından Operasyonlar neden 7 Haziran'dan sonra başladı sorusunun cevabı: PKK ateşkesi 7 Haziran'dan sonra bozdu da onun için. Oldu mu Ahmet Hakan? diye sordu.

Ardından, "sen niye üzerine alındın ki? ben soruyu devlet yetkililerine sordum, sana sormadım ki" diyen Ahmet Hakan'a twitter üzerinden yüklendi. Acet, "Tüh. keşke daha açık yazsaydınız bu kısmını. Ama her durumda önemli olan gerçeklik değil mi? PKK bağıra bağıra bozdu ateşkesi.." diyince Ahmet Hakan "PKK bu. terör örgütü. adi üstünde. terör yapar. Mühim olan senin ne yaptigin. senin derken devleti kastediyorum yanlıs anlama" diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR 41
  • harbimi 8 yıl önce Şikayet Et
    1 kasıma kadar ateşkes yapın sonra yine devam edersiniz.Şehit olmak kaçırılmayacak bir fırsattır,bu kampanyayı kaçırmayın,gazilik BONUSU hediyemizdir.
    Cevapla
  • soleil 8 yıl önce Şikayet Et
    7hazirandan önce niye kan akmıyordu? diye sormuyorsun da şimdi niye kan akıyor diye mi soruyorsun. Eskiden güzel konuşurdun ahmet bey, tarafsız izlemin vardı ama şimdi şüphelisin
    Cevapla
  • soner 8 yıl önce Şikayet Et
    ahmett! Devlet şu an gereğini yapıyor.
    Cevapla
  • bekir can 8 yıl önce Şikayet Et
    helal sana mehmet acet
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ahmet kim, mehmet kim? basın dünyası magazinleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...