Öğretmenin paylaşımları şok etti

Sosyal medya üzerinden terörist sempatizanlığı ile devlete hakarette bulunan kişiler aynı zamanda öğretmen olarak atanıyor.

Öğretmenin paylaşımları şok etti
Öğretmenin paylaşımları şok etti
GİRİŞ 19.09.2015 14:17 GÜNCELLEME 20.09.2015 09:39
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Türkiye'de özellikle son yaşanan siyasi ve terör olaylarında birçok sosyal medya hesabından provokatör paylaşımlar yapılırken, bazı hesaplarda ise açık açık manipülasyona yol açan ifadeler yer alıyor.

Dikkat çeken ise eğitimli ve devlet okullarında öğretmenlik yapan ya da yapacak olan kişilerin PKK sempatikliği içinde Cumhurbaşkanı'na, devlet yöneticilerine, güvenlik güçleri ve şehitlere hakaret edecek paylaşımlarda bulunması...  Ayrıca bu kişilerin devlet okullarında öğrencilere eğitim verecek olması...

15 Eylül'de 37 bin öğretmenin ataması yapıldı. Atama sonrası ise twitter hesabından atandığı yeri açıklayan kişinin ise daha önceki günlerde teröristler lehine Türkiye Cumhuriyeti aleyhine yaptığı paylaşımlar ise adeta şok etti. Twitterda büyük tepki toplayan kullanıcının nasıl öğretmen olarak devlet okullarında görev yapacağı soruldu! Öte yandan haber sonrası büyük tepki toplayan Ş.T. twitter hesabını kapattı...

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI;

Bu paylaşımında Cizre'de PKK'nın tuzakladığı bombanın patlaması sonucu bir kolunu kaybeden 12 yaşındaki Y.Ş.'nin polislerce o hale getirildiği yalanını atıyor.

Dağlıca'da 16 askerimizin şehit olduğu hain saldırı sonrası 200 kişinin bölgeye gitmek istemesini provokatörce paylaştı. "O kadar yürekliler ki cenazelerini..." derken kendisini Türkiye'nin bir vatandaşı gibi görmedi ve bu ülkenin birlik-beraberlik ve bekası için için şehit düşmüş askerleri başka ülkenin askerleriymiş gibi anlattı.

Türkiye'nin güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yaptığı operasyonları "katletme" olarak gören kişi hükümüte ve AK Parti'ye terörist diyor...

Cizre'de direndi dediği kişilerin sivil halk olmadığını PKK'nın kanton ilan etmeye çalışacağını devletin ise hain planı bozduğunu biliyoruz.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ağa paşa olarak görüyor.

HESABINI KAPATTI

YORUMLAR 131
  • muray 8 yıl önce Şikayet Et
    Meslekten atılmalıdır
    Cevapla
  • abc 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün kamu kurumlarının kendi personelini takip etmesi gerekiyor
    Cevapla
  • yok 8 yıl önce Şikayet Et
    görevden uzaklaştırılmalı
    Cevapla
  • BOZOKLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun böyle eğitimcilere(İnsanlara
    Cevapla
  • öğretmen 8 yıl önce Şikayet Et
    MEB müfettişleri ne halt yer. Batıdaki öğretmenlerin yaptığı eften püften işler için bile soruşturma açılırken böyle densizlerin devletten maaş alması ne demek. Sokağa çıkan, polisle çatışan insanları bile vatandaşlıktan çıkarmasını istiyorum. Onları direk Suriyeye postalamamız lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'