'Dişi Fuat Avni' çakma çıktı!

Fuat Avni kaçtı, yerini 'Avniye' aldı! Twitter'daki Simge Ekici adlı adreste hem Gezi provokasyonunun hem de cemaatin reklamı yapıldı!

'Dişi Fuat Avni' çakma çıktı!
'Dişi Fuat Avni' çakma çıktı!
GİRİŞ 11.11.2015 09:19 GÜNCELLEME 11.11.2015 09:19

1 Kasım Genel Seçimleri'nde sandıktan çıkan sonuç Paralel Çete'yi yıktı! Fethullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in sanal alemdeki sesi olan Fuat Avni, seçimden sonra sırra kadem bastı! Yazdığı her şey yalan çıkınca tatile kaçtı.

Fuat Avni'nin yalanları patlayınca Gülenciler'in pohpohlamasıyla yeni bir isim ön plana çıkarıldı. Kullanıcı adı @caapulcukiz olan ve profil resimlerinde Gezi olaylarının simge fotoğrafları bulunan Simge Ekici isimli kullanıcı uzun süredir aktif olmasına rağmen, Fuat Avni'nin yerle bir olmasından sonra gündeme taşındı. Söz konusu hesap Gülenciler tarafından sosyal medyada tanıtıldı. Böylece takipçi sayısı arttırıldı.

DİŞİ FUAT AVNİ, ÇAKMA ÇIKTI

Çapulcu ve Gezi göndermeleri ile kısa sürede ilgi gören ve tüm hükümet karşıtı cepheyi kucaklayan Simge Ekici kısa sürede Fuat Avni etkisi oluşturmayı başardı. Ancak söz konusu hesabın foyası da kısa sürdü. Simge Ekici olarak gösterilen kadının kullandığı fotoğraftaki kişi Demokrat Parti'den milletvekili olan İtalyan siyasetçi Maria Elena Boschi'den başkası değildi. Gezi simgelerini kullanarak ulusalcı kanat ve gençler arasında etkin olmaya çalışan hesapta sürekli Gülen örgütüne karşı yapılan operasyonlar anlatılıyordu. Hesabın Fuat Avni gibi bir dil kullanarak Cumhurbaşkanlık makamına yönelttiği iftira dolu suçlamalar kısa sürede takipçilerin dikkatini çekti. Kullanıcıların bu dikkati Simge Ekici'nin çapulcu değil de çakma bir Fuat Avni olduğunu ortaya koydu ve Gülenciler'in planı bozuldu.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!