Tetikçi Twitter hesabında paralel bağlantı

Başörtülü kadınları hedef gösterdiği twiti atan sahte hesabın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı deşifre oldu.

Tetikçi Twitter hesabında paralel bağlantı
Tetikçi Twitter hesabında paralel bağlantı
GİRİŞ 17.03.2016 14:34 GÜNCELLEME 17.03.2016 14:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Gazetesi'nin, başörtülü kadınları hedef gösterdiği twiti atan sahte hesabın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı deşifre oldu. 17 Aralık darbe girişimi sürecinde açıldığı tespit edilen hesaptan 2014 yılına kadar FETÖ'ye destek verildiği belirlendi. Yeni Şafak, Kızılay'daki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenler için akıl almaz yorumlar yapan “aysehumeyraokur" adına kayıtlı hesabın, sosyal medyadaki izini sürerek, ilginç bağlantılara ulaştı.

Beğenileri silmeyi unuttu

Paralel yapının marifetlerini sosyal medya üzerinden duyurmak üzere açılan hesap, 17 Aralık sürecinden sonra twit silme programıyla silinerek yenilendi. Ancak program sözkonusu hesabın favorilere aldığı twitleri silmedi. Ankara patlamasından sonra atılan çirkin twit üzerine başörtülü vatandaşları karalama kampanyasının da fitilini ateşleyen sosyal tetikçiyi 'favori twitleri' ele verdi.

Öte yandan Ayşe Hümeyra Okur'un profil bilgilerinde yer alan Bahçeşehir Üniversitesi siyasal bilimlerde olduğu bilgileri okul tarafından yalanlandı. Ancak bu sahte profil üzerinden algı operasyonu çeken Cumhuriyet ve Sözcü Gazeteleri söz konusu açıklamayı haberlerinin en altında vererek, başlığı bile değiştirmeden hedef göstermeyi sürdürdü.

YORUMLAR 3
  • VEGA 8 yıl önce Şikayet Et
    ŞU DOĞU PERINÇEK adlı ŞAHSI BI DINLESENIZ YAAA ..HUKUMETTEN BI ACIKLAMA YAPSALAR..BU ADAM YALACI FILAN DIYE...BI YIGIT YOK MU
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kafayı yedikten sonra iki şeye sarıldılar biri para toplamak artık kimse onlara itibara etmiyor ikincisi şer nifak ve ihanet görevini e sarılmışlar Allah islah etsin
    Cevapla
  • KAYYUMBAŞI 8 yıl önce Şikayet Et
    mültecileri gönderlimde aralarına 3-5 milon bizim vatandaşlardan da katalım.Adamlar korkuyorlar kapıyı açarsalar türkiye boşalacak.10 milyon kesin gitmeye kalışacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı