Oğuzhan Saruhan Medipol Kariyer Zirvesi'ne Katıldı

Türkiye'nin önde gelen şirket ve kuruluşların üst düzey yöneticileri Medipol Üniversitesinde düzenlenen 'Medipol Kariyer Zirvesi '17'ye Oğuzhan Saruhan da katıldı.

Oğuzhan Saruhan Medipol Kariyer Zirvesi'ne Katıldı
Oğuzhan Saruhan Medipol Kariyer Zirvesi'ne Katıldı
GİRİŞ 18.04.2017 12:01 GÜNCELLEME 18.04.2017 12:01

Telekomünikasyondan perakendeye, gıdadan lojistiğe kadar şirket ve kuruluşların üst düzey yöneticileri Medipol Üniversitesinde düzenlenen "Medipol Kariyer Zirvesi '17"de bir araya geldi. Medipol Üniversitesi İnsan Kaynakları Kulübünce organize edilen "Medipol Kariyer Zirvesi '17" farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirket ve kuruluşların önde gelen yöneticilerini bir araya getirdi. 11-12 Nisan 2017 tarihleri arasında Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Yerleşkesinde yapılan konferansın sunuculuğunu TRT spikeri İlker Koç üstlendi. Medipol Üniversitesi İşletme Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kerem Alkin, Doç. Dr. Nihat Alayoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer´in açış konuşmalarını yaptığı zirve 2 gün süresince toplam 8 oturum halinde yapıldı.

ZİRVEYE OĞUZHAN SARUHAN DA KATILDI

'Sosyal Medyada Kişisel Marka Konumlandırma ve Sosyal Medya Stratetijileri' isimli sunumuyla zirveye katılan sosyal medya danışmanıOğuzhan Saruhan katılımcılara, sosyal medyanın verimli kullanmasıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Saruhan konuşmasında, "Sosyal medya artık CV'mizin önemli bir parçası. Sosyal ağların verimli ya da verimsiz kullanılmasının iş hayatını etkileri çok fazla, bunun örneklerini görebiliyoruz" dedi. Oğuzhan Saruhan ayrıcı markaların sosyal medyada oluşturacağı stratejiler hakkında da bilgiler verdi.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi