Dilmen'den 2 farklı penaltı yorumu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Erciyesspor maçını değerlendirdi. Dilmen, penaltı pozisyonuna dair iki ayrı yorumda bulundu.

Dilmen'den 2 farklı penaltı yorumu
Dilmen'den 2 farklı penaltı yorumu
GİRİŞ 20.12.2014 11:14 GÜNCELLEME 20.12.2014 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Elle oynama nedeniyle penaltıya sebebiyet veren Mehmet Akgün'e yapılan bir faul olup olmadığı konusunda emin olmadığını dile getiren Dilmen; "Penaltı pozisyonu net penaltı ama öncesinde faul var mı? Penaltı pozisyonunda Gökhan'ın itmesiyle Mehmet'in dengesi bozuluyor ve düşüyor. Düşerken eline top çarpıyor. Orta hakem bunu görmemiş. Yardımcı hakem de görse faulu verebilirdi" dedi.

Programın reklam arasında pozisyonu bir kez daha izleyen Rıdvan Dilmen; "Pozisyonun tekrarını dikkatlice izledim. Erciyes ceza sahasına yüksek top gelirken Gökhan Gönül'ün Mehmet Akgün'ü itmesiyle oyuncunun dengesini bozuyor" diyerek elle oynamadan önce Mehmet Akgün'e yapılan olası bir faulün olduğunu aktardı.

KAYNAK: NTVSPOR
YORUMLAR 3
  • oflu 9 yıl önce Şikayet Et
    penaltı tabi + kırmızı + 5/6 hafta futboldan men edilmeli yazık ya
    Cevapla
  • Rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsunuz boş, Musa nın verilmeyen % birmilyon penaltısını neye konuşmuyorsunuz. adama aynı pozisyonda 3 kere penaltı yapılıyor hakemler görmüyor.
    Cevapla
  • YAZIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolu zaten bitmiş, hala FB'ye böyle kıyaklar devam ediyor! Memlekette zaten hep gariban edebiyatı prim yapar. 3 Temmuz en çok Azize ve FBnin işine yaramıştır
    Cevapla