O stadın yeni adı belli oldu!

Sancaktepe'de Hakan Şükür'ün adının söküldüğü stadın yeni ismi Sancaktepe Şehir Stadı oldu.

O stadın yeni adı belli oldu!
O stadın yeni adı belli oldu!
GİRİŞ 17.04.2014 19:56 GÜNCELLEME 18.04.2014 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı eski milli futbolcu ve İstanbul milletvekili Hakan Şükür'ün ismi geçtiğimiz günlerde İstanbul Sancaktepe'de bulunan stadyumdan sökülmüştü...

O stadın yeni adı ise resmileşti... Hakan Şükür Stadyumu isminin silinmesinin ardından o stadın yeni ismi Sancaktepe Şehir Stadyumu oldu.

2010'DA AÇILMIŞTI

İstanbul'un Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de 2010 yılında hizmete girmiş olan stadyum, Sancaktepe Belediyespor profesyonel futbol takımı ile alt yaş grubu kategorisindeki futbol takımlarının antrenmanlarına ve futbol maçlarına ev sahipliği yapıyor. Tesis UEFA ve FIFA standartlarına uygun bir şekilde dizayn edilmişti.

YORUMLAR 6
  • ibrahim yildiz 10 yıl önce Şikayet Et
    hergün yanından geçerim o stadın, adının değiştiğine sevindim.. birde hatasında ısrar etmesi yok mu. yeter hakan yeter ya
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    en güzel isim. sultan Alparslan stadı olsun. bize anadolu'Nun kapılarını açan büyük ecdadın adını hiç kuran yok. kimse itiraz etmez. malatyada, ankarada, istanbulda, kocaeli'de ismet inönün adına stad var da sultan alparslan'ın, melikşah'ın adına neden yok.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    BU DA BENİM ÖNERİM. Stadın adı 1 haftalığına "paralel stadı" olarak kalıp sonra değiştirilseydi.
    Cevapla
  • muhalif 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz de. Rabia 529 olsun isterdik.
    Cevapla
  • H.Fahrettin ALBAYRAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Stadın adı keşke!. Yine "Hakan Şükür Stadyumu" olarak kalsaydı. Hakan Şükür Türkiyemizin yetiştirdiği en büyük futbolculardan birisidir. Çok iyi futbolcu, berbat bir siyasetçidir. Adı stadyuma yakışır, okul, belediye parkı, cadde, sokak vs. ye adı verilmişse sökün tabelasını!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle