O saldırgan da derbiyi izledi!

Spor toto süper lig'in 30. haftasında Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi oynandığı sırada sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf tartışmalara neden oldu.

O saldırgan da derbiyi izledi!
O saldırgan da derbiyi izledi!
GİRİŞ 20.04.2014 23:14 GÜNCELLEME 21.04.2014 00:03

Tartışmanın nedeni ise Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sahaya girerek Manuel Fernandes'e saldıran Mustafa Özel'in Fenerbahçe derbisini tribünden izlediği... Skandal olayı TFF yetkilisi Mete Düren de doğruladı...

FERNANDES'E SALDIRMIŞTI

Sezonun ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşmasında sahaya girerek Portekizli futbolcu manuel Fernandes'e saldıran Mustafa Özel'in Beşiktaş - Fenerbahçe maçını da tribünden izledi... Sosyal medyada yayılan kare tartışmalara neden oldu.

METE DÜREN'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında ligin 15. haftasında oynanan ve daha sonra tekrarına karar verilen maçta sahaya giren şahsın, derbide tribüne girdiği bilgisinin kendilerine geldiğini kaydederek şunları söyledi:

"Geçtiğimiz haftalarda Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya girerek, Fernandes'e fiili saldırıda bulunan ve stadyumlara girmesi yasaklı olan şahsın bu maçta yer aldığı bilgisi gelmiştir. Bilindiği gibi kulüplerden gelen istek nedeniyle kombine kartlar, passolig sistemine tanıtılmış bu sebeple herhangi bir kişiye ait kombine kartla bu şahıs tribüne girmeyi başarmıştır. Sadece bu olay bile gelecek sezondan itibaren kişiye özel e-bilet sistemiyle, stadyumların bu tür şahıslardan arındırılması hususunun da ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir."

İşte o fotoğraf...

KAYNAK: DHA