Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Çevik:

Türkiye Basketbol 2. Lig'de deplasmanda Mondi Melikşah Üniversitesini 91-90 mağlup eden Sinpaş Denizli Basket’in başantrenörü Okan Çevik, "Zor da olsa zor deplasmandan galibiyetle ayrılmayı bildik" dedi.

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Çevik:
Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Çevik:
GİRİŞ 23.11.2014 15:30 GÜNCELLEME 23.11.2014 15:30

Çevik, yaptığı açıklamada, zorlu Kayseri deplasmanında ellerinden geleni yaptıklarını, uzatmada son anda da olsa maçı galip tamamladıklarını belirtti.

Rakiplerinin kısıtlı kadrolarına rağmen iyi bir oyun sergilediğini bildiren Çevik, şunları kaydetti:

"Mondi Melikşah Üniversitesi'ni kutluyorum. Fakat rakibimizin zor bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Üç haftadır rakibimizin yenilmesine rağmen bize karşı çok iyi basketbol oynadılar. Elimizden geldiği kadar bunu durdurmaya çalışsak da maalesef başarılı olamadık. İşin doğrusu defansif tarafta çok eksiklerimiz oldu. Kaliteli bir kadromuz olduğu için belirli bir hücum yüzdesiyle maça ortak olmasını bildik. Maçın sonunda özellikle 7 sayı önde olduğumuz son iki dakikada yine çok kötü savunma yaptık ve maç uzatmaya gitti. Uzatmada son anda da olsa kazanmasını bildik. Kendi takımımı kutluyorum. Zor da olsa zor bir deplasmandan galibiyetle ayrılmayı bildik."

KAYNAK: AA