Maçın ardından

Gençlerbirliği Antrenörü Şensoy: "Tabiri caizse, küpünüzü sürekli puanla dolduracaksınız. Sonuçta istediğiniz yerde bitirirsiniz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 23.11.2014 16:25 GÜNCELLEME 23.11.2014 16:25

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, form grafiklerinin yükselmesi nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında 3 puanı hedeflediklerini belirterek, "Tabiri caizse, küpünüzü sürekli puanla dolduracaksınız. Sonuçta istediğiniz yerde bitirirsiniz" dedi.

Şensoy, 2-2 berabere sona eren Kardemir Karabükspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında, 4 gollü ve zevkli bir maç izlediklerini belirterek, "Yükselen form grafiğimiz nedeniyle bu maçta 3 puanı hedeflemiştik. Bunu devam ettirmek istedik ancak karşımızda yenilmek istemeyen bir Kardemir Karabükspor vardı" ifadelerini kullandı.

İlk yarıda çok iyi oynadıklarını vurgulayan Şensoy, şöyle konuştu:

"İlk yarı 4-1 gibi bir skorla lehimize bitmeliydi. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilseydik, maç ilk yarıda bitmiş olacaktı. Çok ucuz bir penaltıyla rakip golünü buldu. Penaltı penaltı gibi olmalı. Aleyhimize çok ucuz penaltılar veriliyor. İkinci yarıda oyunun inisiyatifini rakibe bıraktık ve rakibin güzel golü geldi. Beraberlik sonrasında galip gelme adına çok zamanımız vardı. Son 3 maçta 5 puan topladık. Tabiri caizse, küpünüzü sürekli puanla dolduracaksınız. Sonuçta istediğiniz yerde bitirirsiniz."

Kardemir Karabükspor cephesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise iki devreli bir maç olduğunu söyledi.

Maça kötü başladıklarını ve istediklerini yapamadıklarını vurgulayan Kafkas, şöyle konuştu:

"Ev sahibi takım ani ataklardan iki gol buldu. İkinci yarıda istediğini yapan, pozisyon vermeyen ve baskılı oynayan bir Kardemir Karabükspor vardı. Sakat oyuncularımızın olması, özellikle hücum bölgesinde bize sorun yaratıyor. Rotasyon konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Geçen sene az gol yiyorduk, bu sene ciddi hatalar yapıyoruz. Bu konuda çalışacağız."

Kafkas, Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz ile maç içinde yaşadığı diyaloğun sorulması üzerine ise "Kendisi, oyuncumuza bir şeyler söyledi, ben de ona tepki gösterdim. Ben rakip futbolculara ne kadar saygı duyuyorsam, benim oyuncularıma da aynı saygıyı bekliyorum" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA