Arsinspor, üst sıralara tırmanmak istiyor

Süper Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, Eyüpspor karşısında puan alarak üst sıralara yükselmek istediklerini bildirdi.

Arsinspor, üst sıralara tırmanmak istiyor
Arsinspor, üst sıralara tırmanmak istiyor
GİRİŞ 26.11.2014 13:03 GÜNCELLEME 26.11.2014 13:03

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahalarında lig lideri Eyüpspor'la yapacakları karşılaşmadan en az 1 puan almak istediklerini söyledi.

Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini belirten Şahin, "Karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Bakıldığında zor bir maç olacağını söyleyebiliriz. Nihayetinde ligin lideri ile karşılaşacağız. Zor bir ekip ve çetin de bir maç olacak" dedi.

Şahin, takım olarak karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Ligde oynamış olduğumuz son 6 maçımızdan 4 puan çıkarabildik. Son galibiyetimizi ligin 7. haftasında elde etmiştik. Zorlu haftalardan geçiyoruz. İnşallah bu karşılaşmayla, 6 haftadan bu yana süregelen galibiyet özlemimize de son vermiş oluruz. Alacak olduğumuz galibiyet moral seviyemizi yükseltecektir ama en kötü ihtimalle de beraberlik olsun isteriz" diye konuştu.

KAYNAK: AA