Albimo Alanyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları

Kulüp sportif direktörü Savut: - "Futbolcularımızdan aldığımız olumlu sinyalin yanında eksikliklerin tamamlanması takıma pozitif yansıyacaktır. Takımdaki olumlu havanın Adanaspor maçına yansıyacağını düşünüyorum"

Albimo Alanyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları
Albimo Alanyaspor'da Adanaspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 26.11.2014 17:49 GÜNCELLEME 26.11.2014 17:49

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, sahasında karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Hızlı hücum varyasyonların yapıldığı antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, gazetecilere, Adanaspor maçı ile üç haftalık mağlubiyet sürecini bitirmek istediklerini söyledi.

Boluspor ve Kayserispor maçlarında alınan mağlubiyetlerin ayrı ayrı değerlendirilmesi gerektiğini belirten Savut, "Boluspor maçında iyi oynamayan bir Alanyaspor maçı vardı ama Kayserispor maçında takım olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Futbolcularımızdan aldığımız olumlu sinyalin yanında eksikliklerin tamamlanması takıma pozitif yansıyacaktır. Takımdaki olumlu havanın Adanaspor maçına yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

Sahalarında karşılaşacakları Adanaspor maçından yüzlerinin akıyla çıkmak istediklerini dile getiren Savut, eksik oyuncuların azalması ve sakat oyuncuların iyileşmesinin takıma pozitif yansıyacağını kaydetti.

Cemil'in sakatlığının sürdüğünü bildiren Savut, "Adanaspor maçında Ayite cezalı. Onun dışında Gökalp ve Eren'in takıma katılması, Sinan'ın cezasının bitmesi, Efecan'ın sakatlığı atlatması, Sercan'ın kısmen sakatlığının geçmesi bizim için sevindirici" diye konuştu.

KAYNAK: AA