Maçın ardından

Anderlecht Teknik Direktörü Hasi: - "İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama en azından UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 27.11.2014 01:04 GÜNCELLEME 27.11.2014 01:04

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Galatasaray'ı 2-0 yenen Anderlecht'te teknik direktör Besnik Hasi, ''İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama en azından UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Hasi, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray galibiyetinin kendilerine UEFA Avrupa Ligi'ne dahil olma fırsatı açtığını belirtti.

"İkinci tura çıksaydık çok daha iyi olurdu ama UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz'' ifadesini kullanan Hasi, bu sonucun tarihi başarı olmadığını, bu seviyelerde şansa da biraz ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Hasi, genç bir teknik adam olduğuna işaret ederek, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki bu sonucun da kendisinin önemli başarıları arasında yer aldığını dile getirdi.

Besnik Hasi, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "İlk yarıda Sneijder'e fazla yer bıraktık. Bu durum tehlike yaratıyordu. İkinci yarı Galatasaray riski de alacaktı ve bu nedenle bazı oyuncu değişiklikleri yaparak önlemler almayı tercih ettim" yanıtını verdi.

Takımının UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefiyle ilgili olarak, "Elimizden gelenin en iyisi yapmak" diyen Hasi, Galatasaray'ın oyunuyla ilgili soruları ise karşılıksız bırakarak, sadece kendi takımıyla ilgili konuşabileceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA