Eskişehirspor'da 50. yıl kutlamaları hazırlıkları

Eskişehirspor Kulüp Üst Yöneticisi (CEO) Çetin: "Yarım asırlık çınar olmayı bir sinerjiye dönüştürerek, coşkuyla, sevinçle kutlamak ve 50. yılda kulübümüzü üst sınıfa taşımayı amaçlıyoruz"

Eskişehirspor'da 50. yıl kutlamaları hazırlıkları
Eskişehirspor'da 50. yıl kutlamaları hazırlıkları
GİRİŞ 28.11.2014 16:51 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:51

Eskişehirspor Kulüp Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çetin, siyah-kırmızılı takımın 50. yıl kutlamalarına ilişkin, "Yarım asırlık çınar olmayı bir sinerjiye dönüştürerek, coşkuyla, sevinçle kutlamak ve 50. yılda kulübümüzü üst sınıfa taşımayı amaçlıyoruz" dedi.

Çetin, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, 50. Yıl Marş Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 2015 yılında kulübün 50. kuruluş yıl dönümünü 12 aya yayarak kutlayacaklarını söyledi.

Yönetim kurulunun kutlamalar kapsamında önemli kararlar aldığını anlatan Çetin, şöyle konuştu:

"Yarım asırlık çınar olmayı bir sinerjiye dönüştürerek, coşkuyla, sevinçle kutlamak ve 50. yılda kulübümüzü üst sınıfa taşımayı amaçlıyoruz. Kesinleşen projeler arasında birincisi marş yarışmasıdır. Diğer projeler de belgesel çalışması devam ediyor. Yine Anadolu Üniversitesi ile işbirliği içinde Eskişehirspor imgesi hazırları da sürüyor. Bu konu, üniversitede akademik takvime de alınmış durumda. Ayrıca, Eskişehirsporun 50 yıl içinde iniş ve çıkışlarını, Anadolu efsanesi olma sürecini ve 50. yıldan sonraki hedeflerini müzik ve animasyon eşliğinde anlatan bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunların yanında 50. yıl logosu ve slogan hazırlıklarımız da devam ediyor."

Çetin, çok sayıda proje olduğunu anlatarak, tüm projelerin yönetim kurulu kararıyla değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın da Marş Yarışması'nın jüri üyeleri arasında akademisyen, taraftar, sanatçılar ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğunu belirterek, projeye destek verenlere teşekkür etti.

Jüri adına konuşan Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut İktu ise 50. yıl marşının düşünülmesinin çok anlamlı bir çalışma olduğunu belirterek, "2015 yılında dile düşecek, metni Eskişehir'i ve Eskişehirspor'u çok iyi anlatan bir çalışma ile karşınızda olacağız. İçtenlikle o marşı hepimiz büyük bir coşkuyla söyleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA