Denizlispor'da Elazığspor maçı hazırlıkları

Genel Menajer Kanatsız: "Elazığsporla sahamızda oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılan taraf biz olacağız"

Denizlispor'da Elazığspor maçı hazırlıkları
Denizlispor'da Elazığspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 28.11.2014 16:54 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:54

PTT 1. Lig takılarından Denizlispor'un genel menajeri Kadir Kanatsız, Elazığspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Sahamızda oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

Denizlispor, pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman sonrasında genel menajer Kadir Kanatsız, yaptığı açıklamada, lig kolay rakibin bulunmadığını, Elazığspor maçının zorlu geçeceğini belirtti.

Takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu ifade eden Kanatsız, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antalyaspor maçında oynadığımız güzel futbolu Elazığ maçında da sürdüreceğimizi düşünüyorum. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu maçını kazanırsak, önümüzdeki hafta oynayacağımız Karşıyaka maçının önemi bir kat daha artacak. Bu iki haftayı kayıpsız atlatırsak, ligdeki konumumuz daha farklı olacak. Ama öncelikle Elazığ maçı bizim için çok önemli. İnşallah, Elazığsporla sahamızda oynayacağımız maçtan üç puanla ayrılan taraf biz olacağız."

KAYNAK: AA