Fenerbahçe'nin maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig'de Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı ne zaman, hangi gün saat kaçta ve hangi kanalda? İşte cevabı

Fenerbahçe'nin maçı ne zaman, saat kaçta?
Fenerbahçe'nin maçı ne zaman, saat kaçta?
GİRİŞ 30.11.2014 12:46 GÜNCELLEME 30.11.2014 12:47

Süper Lig'de Fenerbahçe kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe Eskişehirspor maçının tüm detayları bu sayfada

FENERBAHÇE HABERLERİ

Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı 30 Kasım Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de 'harf farkıyla' ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, Eskişehirspor ile pazar günü oynayacağı 11. hafta mücadelesinde tamamen PassoLig sistemine geçiş yapıyor.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi, biletler satışa sunulurken, Maraton Tribün ve Okul Açık tribünlerine bilet satışı olmaması dikkat çekti. Çeşitli medya kuruluşlarında çıkan haberlerde tüm stadyumun e-bilet sistemine uygun hale getirildiği bilgisi yer alırken, bu tribünlere bilet satışının olmamasının bazı taraftar gruplarına yönelik bir karar olduğu düşüncesini doğurdu.

45 bin dolaylarında PassoLig satan Fenerbahçe'nin Rizespor ile oynadığı mücadele öncesinde de Okul Açık tribününe bilet satışı olmazken, Maraton tribündeki bazı kombine kartlar da iptal edilmişti.

DIEGO SAKAT, EMRE DÖNÜYOR     

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Diego yarınki maçta forma giyemeyecek.
      
Teknik direktör İsmail Kartal'ın son iki lig maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Brezilyalı futbolcu, Bursaspor deplasmanında yaşadığı sakatlığın ardından bu maçta takımdan uzak kalacak.
      
Geçirdiği sakatlığın ardından Bursaspor maçının son 6 dakikasında forma şansı bulan Emre Belözoğlu'nun ise ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.
      
Bursaspor mücadelesinde kafasının üzerine düştükten sonra yaşadığı sorunlar nedeniyle hafta içinde takımla antrenmana katılamayan Mehmet Topal'ın durumu ise henüz belli değil. Mehmet'in forma giyememesi durumunda takımın orta alandaki kurgusu değişecek.
      

4 İSİM SINIRDA!

Fenerbahçe'de Eskişehirspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
      
Ligde sezonun geride kalan 10 haftalık bölümden üçer sarı kartı bulunan Emre Belözoğlu, Emenike, Hasan Ali Kaldırım ve Kadlec, yarınki maçta forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, 12. haftada deplasmandaki Balıkesirspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.
      

Fenerbahçe son hazırlıklarını yapıyor

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, geçen haftalarda yapılan yüklemelerin ardından dinlenmeye ve toparlanmaya yönelik serbest program uygulandı.

Isınma ve koordinasyon çalışmasının ardından gruplara ayrılan futbolcuların büyük çoğunluğu ayak tenisi oynadı.

Süper Lig'de Bursaspor ile yaptıkları maçta sol ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle 3 gündür takım çalışmasına katılmayan Gökhan Gönül, bugün takımla antrenmanda yer aldı. Sol üst ön adalesinde kısmi yırtık ve kanama bulunan Diego'nun tedavisine devam edildiği, Bursaspor maçında kafasının üzerine düştükten sonra sıkıntılar yaşayan Mehmet Topal'a da takımdan ayrı program uygulandığı bildirildi.

Teknik direktör İsmail Kartal, antrenmanın son bölümünde saha içinde kaptan Emre Belözoğlu ile görüştü. Son haftalarda 11'de yer bulamayan savunma oyuncusu Bruno Alves, antrenmanın ardından özel çalışmalar yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün antrenmanların görüntüsünü havadan kaydetmek için kullandığı kameralı helikopterden alan Emenike, antrenmanın sonunda saha içinde uçurdu.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.