Galatasaray Liv Hospital-Olympiakos maçından notlar

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı

Galatasaray Liv Hospital-Olympiakos maçından notlar
Galatasaray Liv Hospital-Olympiakos maçından notlar
GİRİŞ 18.12.2014 21:07 GÜNCELLEME 18.12.2014 21:07

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi D Grubu 10. ve son haftasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk etti.

Grubun son maçı öncesinde 3 galibiyeti ve 6 mağlubiyeti bulunan sarı-kırmızılılar, gruptan lider çıkmayı garantileyen Yunanistan temsilcisiyle Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. İki takım, Galatasaray Liv Hospital'in seyircisiz oynama cezası nedeniyle boş tribünler önünde karşılaştı.

THY Avrupa Ligi'nin 6. haftasında sarı-kırmızılı ekibin İstanbul'da Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımıyla yaptığı maç öncesinde çıkan olaylarda bir Sırp taraftarın hayatını kaybetmesi üzerine Avrupa Ligi Disiplin Kurulu, Galatasaray Liv Hospital'a 3 maç seyircisiz oynama ve 100 bin avro para cezası vermişti.

"Cim Bom" 12 kişiyi tamamlayamadı

Galatasaray Liv Hospital, 12 kişilik maç kadrosunda 10 oyuncuya yer verebildi.

Son zamanlarda yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle milli basketbolcu Furkan Aldemir'in yanı sıra İtalyan Pietro Aradori, Avustralyalı Nathan Jawai ve Yunan Ian Vougioukas sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesini feshetmişti.

Galatasaray Liv Hospital'da 12 kişilik kadrosunda sakatlığı bulunan Erceg'in yanı sıra Arroyo, Young, Micov, Kerem Gönlüm, Pocius, Sinan Güler, Ender Arslan, Ege Arar ve Göktürk Ural yer aldı.

CSKA Moskovalı Gagloev için saygı duruşu

Hayatını kaybeden genç basketbolcu Ruslan Gagloev için saygı duruşunda bulunuldu.

Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen ve geçtiğimiz günlerde antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki basketbolcu için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

KAYNAK: AA