Emre'den, Fatih Terim'e mazeret!

UEFA Kupası kutlaması için Terim'in Florya'ya davet ettiği Emre Belözoğlu, “Beni de düşündüğünüz için teşekkür ediyorum. Ama bu şartlarda Florya’da görünmem hiç doğru olmaz. Gelemeyeceğim” cevabını verdi.

Emre'den, Fatih Terim'e mazeret!
Emre'den, Fatih Terim'e mazeret!
GİRİŞ 18.05.2012 07:23 GÜNCELLEME 18.05.2012 07:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Adem Kabayel'in haberi

Galatasaray, UEFA Kupası zaferinin 12. yıl dönümünü o dönemin yönetici, teknik heyet ve futbolcularıyla birlikte dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde büyük bir coşku içinde kutladı.O dönem sarı kırmızılı formayla başarıdan başarıya koşan ve Avrupa’nın devlerini dize getiren futbolcular uzun süre sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, hasret de giderdiler.

Dünkü kutlamaya Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu da davet edilmişti. Fatih Terim’in talimatıyla tek tek aranan o dönemin futbolcularına kutlama davetinin tebliği yapıldı.

Kupanın varlığı şimdi tescillendi

Emre Belözoğlu ise bu davet karşısında mutluğu olduğunu belirtirken, “Ortada hassas bir durum var. Teşekkür ediyorum. Ancak, bu şartlarda Florya’da görünmem doğru olmaz. Gelemeyeceğim” cevabını verdi. Florya’daki yemekte ise neşe hakimdi. Davet yemeğine Başkan Ünal Aysal da katıldı. UEFA Kupası’nın alındığı dönem başkanlık koltuğunda oturan Faruk Süren, “Kupanın şimdi varolduğu tescillendi. Hepinize çok teşekkür ederim. Tescil olmuş kupanın muzaffer oyuncularısınız” diye bir konuşma yaptı.


Tek gelen yabancı George Hagi’ydi

Yemeğe o dönem forma giyen futbolculardan Okan Buruk, Vedat İnceefe, Mehmet Bölükbaşı, Fatih Akyel, Kerem İnan, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Arif Erdem, George Hagi, Suat Kaya, Ümit Davala ve Ahmet Yıldırım katıldı. Özel sebeplerden dolayı Taffarel, Hasan Şaş, Capone, Mehmet Yozgatlı, Marcio, Hakan Ünsal ve Popescu davete katılamadı.

Cimbom’un gurur yıldönümü

G.SARAY’ın UEFA Kupası’nı kazanmasının 12. yıl dönümü nedeniyle Sarıkırmızı Platform tarafından dün kutlama yemeği düzenlendi. Haliç Kongre Merkezi’ndeki organizasyona, G.Saray’ın UEFA Kupası’nı kazanan kadrosunda yer alan isimlerden Bülent Korkmaz, Ergün Penbe ve Ahmet Yıldırım’ın yanı sıra, Sabri Sarıoğlu ile bu sezon sonu futbolu bırakan Ayhan Akman da katıldı. Davetlilere, UEFA Kupası’nın kazanıldığı Arsenal maçından ve ardından kutlama gösterilerinden görüntüler izletilirken, futbolculara birer plaket takdim edildi.

Büyük zaferin mimarları unutulmadı

G.SARAY, sarı kırmızılı takımın UEFA Kupası’nı kazanan dönemdeki yönetici, teknik heyet ve sporcularına teşekkür etti. Sarı kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayımladı.

Hürriyet

YORUMLAR 6
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    iyiki gelmemiş!. sanki çokta umrumuzdaydı..iyiki gelmemiş..bize fenerli değil, galatasaraylı "adam" lazım..
    Cevapla
  • cicekabbas 11 yıl önce Şikayet Et
    eti negro. aman hocam ne yapıyorsun.adam ırkçı söylemde bulundu.zenciye negro megro dedi.üstünde taşıdığı forma fenerin olmasa doğduğuna geldiğine pişman ederlerdi.hele gs ye gelecek felan olsa bütün zenci futbolculara propaganda yaparlar.set çekerler.bir tek afrikalı takımın semtine uğramaz.fener bu.tersten düzden işine nasıl geliyorsa öyle geçirir.bir zamanların yugoviçleri fenerden izinsiz topa tepemezlerdi.
    Cevapla
  • abdullah sadri 11 yıl önce Şikayet Et
    alper tezcan. alper tezcanı niye çagırmamışalr adamın futbol hayatını bitirdiniz siz çagırmayın adamı ne güzel adamı madalyayı satacak hale getirdiniz
    Cevapla
  • ramazan taşkıran 11 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimi kutluyorum. gs kulübü bu güne kadar futbolcu,teknik adamlar ve hatta yöneticilerine yapmadığını bırakmadılar.hatta madalyasını satanlar oldu gs yardım etmedi onu geçtim alacaklarını ödemediklerini söylüyorlar.fatih terime sormak istiyorum alper tezcan diye bir oyuncusu varmıydı ve bu oyuncu hakkında ne düşünüyor.
    Cevapla
  • fatihbüyüksarıkulak 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi sözleşmeye çağırırlar. bu davetin sonucuna göre fener yönetimi sözleşme tutumunu belirleyecekti. emre şimdi sözleşmeyi hak etti...bunların hepsi çakkal..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle