UEFA Fenerbahçe kararını verdi!

Futbolda şike davası kapsamında dosyası UEFA'da incelemede bulunan Fenerbahçe için karar çıktı.

UEFA Fenerbahçe kararını verdi!
UEFA Fenerbahçe kararını verdi!
GİRİŞ 22.06.2012 16:13 GÜNCELLEME 22.06.2012 17:09
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğini açıkladı. UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğine dair yazıyı TFF'ye gönderdi.

Fenerbahçe'nin 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebileceği kararrı Varşova'daki UEFA toplantı sonrasında açıklandı. Gerekçeli karar TFF ve Fenerbahçe kulübüne gönderildi.

UEFA kesin kararını 10 gün içinde verecek. UEFA 30 Haziran'daki mahkemenin vereceği şike kararından sonra UEFA Disiplin Kurulu kesin kararını açıklayacak. UEFA'nın vermiş olduğu bu karar geçen yıl ortaya atılan şike iddialarındaki ilk şüphenin olmadığı anlamına geliyor...

İŞTE FENERBAHÇE'NİN KARAR SONRASI İLK AÇIKLAMASI

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.
Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.
1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;
2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla,  şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

(haber7)

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 36
  • Okan 11 yıl önce Şikayet Et
    nihai karar daha cikmadi. dereyi gormeden pacalari sivamayin fenerliler. sonra son saniye goluyle kaybettginiz sampiyonluklarin bir yenisini daha yasarsiniz. herkes nelerin dondugunu cok iyi biliyor. madem haklisiniz o zaman gecen senenin zararini uefa'dan isteyin, bakalim ne alacaksiniz..
    Cevapla
  • şahanpaşa 11 yıl önce Şikayet Et
    ve bir şey daha. büyük kulüp olmak 10 senede bir imece usulü şampiyonluğa oynayıp :) onuda kaybedip ağlamak,sızlamak değil,altyapıya yatırım yapmak,sporun her branşıyla ilgilenmektir.sadri bey ve ekibi türkiyenin futbolcu fabrikası olan trabzonsporumuzu ne hale getirdiler,gidip 3 kuruşluk topçuları milyon eurolara getirdiler örnek alanzinyo.başarısızlıklarını başkalarına iftira atarak,hakkı olmayan şeyi ince ayarla elde etmeye çalışarak,yorumcuları ayartarak örtmeye çalıştılar.aynı yıl hem avr.liginde (2 kere) hem şampiyonlar liginde (2 kere) oynamalarına karşın başarısız oldular.trabzonsporlulara ve trabzon halkına bunların hesabını veremeyeceklerinden fenerbahçeye çamur üstüne çamur attılar.sonuç ortada.yazık oldu türk futbolunun bir yılına yazık.
    Cevapla
  • şahanpaşa 11 yıl önce Şikayet Et
    normal bir karar, abartılacak bir durum yok. futbol bilgisi olan herkes biliyorki fenerbahçe binbir zorluklarla mücadele ederek şampiyon oldu.birileri gibi sağdan soldan puan dilenmedik,milleti kandırmak için yok anadolu kulübüyüz,yok bilmem felanca yörenin takımıyız demedik.başkanımız spora ve sporcularımıza yatırım yaptı.iftiralara,karalama kampanyalarına maruz kaldık ama başta sn başkanımız,kulübümüz ve camiamız kenetlendik haklı davamız için mücadele ettik, sonunda zaten hakkımız olanı kazandık.beleşciler,bedavacılar sağda solda alamaya,dilenmeye devam etsinler.bizde keyifle şampiyonlar liginde dirk kuytı,alexi,volkanı,musayı ve diğer sporcularımızı izleyelim.darağacında olsak bile son değil ama ondan bir önceki sözümüz fenerbahçedir.
    Cevapla
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    avrupalı takımlara ödülgibi. bu karar türkiye için her ne kadar rezalet bir karar olsa da avrupa takımları için bir ödül niyetinde ee kolay mı grup maçlarında şimdiden 6 puanları garanti allah bereket versin :d
    Cevapla
  • tahir yıldırım 11 yıl önce Şikayet Et
    beleşciler. artık beleşci ts şampiyonlar liginde oynamayı hak ederse...gidebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle