Hikmet Karaman'dan Paok'lu yıldıza kanca

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yeni sezonda Yunanistan'ın Paok takımında oynayan Dimitrios Salpingidis'i takımında görmek istediğini söyledi.

Hikmet Karaman'dan Paok'lu yıldıza kanca
Hikmet Karaman'dan Paok'lu yıldıza kanca
GİRİŞ 06.07.2012 12:06 GÜNCELLEME 06.07.2012 12:06

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor. Günü üç antrenmanla tamamlayan kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında hafif tempolu koşu çalışması yaptı.

Karaman, yaptığı açıklamada, Yunan oyuncu Salpingidis'in alınması için yönetime bilgi verdiğini, transferin gerçekleşmesi halinde bu futbolcunun Türkiye'de büyük işler yapacağına inandığını belirtti.

Salpingidis'in Spor Toto Süper Lig'de çok rahat oynayabileceğini ifade eden Karaman, ''Çok kaliteli bir oyuncu. Takıma almamız durumunda bize büyük katkısı olabilecek bir isim. Yönetimle bir araya geldiğimizde onun alınması için ısrar ettim. Yeni sezonda Yunan Dimitrios Salpingidis'i takımında görmek istiyorum'' dedi.

Karaman, yönetimin birçok oyuncuyu kadroyu katmak isteğini ancak transferde biraz sabırlı olunması gerektiğini düşündüğünü kaydetti.

KAYNAK: AA