Fener'i kızdıracak: 7 yıldızlı şikeciler!

GSP Gazetesi, Fenerbahçe-Vaslui eşleşmesiyle ilgili çirkin bir başlık kullandı. "Deprem! 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var." başlığını atan GSP Gazetesi, Vaslui'yi İstanbul'da tam anlamıyla bir cehennemin beklediğini yazdı.

Fener'i kızdıracak: 7 yıldızlı şikeciler!
Fener'i kızdıracak: 7 yıldızlı şikeciler!
GİRİŞ 22.07.2012 13:40 GÜNCELLEME 22.07.2012 13:48
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Vaslui'yi İstanbul'da bir cehennemin beklediğinin kesin olduğunu yazan GSP Gazetesi'nin haberinde, "Şükrü Saracoğlu Stadı'nın benzersiz bir atmosferi var. Taraftarlar çok fanatik. Alex, Mehmet Topal ve Kuyt, kendilerini maestro gibi göstermeye çalışacaklar. Fenerbahçe büyük paralarla konuşuyor. O yatırımların karşılığı boşa gitmeyecek gibi gözüküyor. Bir düşünün, Moussa Sow 8.8 milyon Euro. Bu, bizim takımın 2 yıllık bütçesi. O yüzden Vaslui'nin işi bir hayli zor. Fenerbahçe'nin toplam maliyeti 126, Vaslui'nin 29 milyon Euro" denildi.

Prosport Gazetesi, Başkan Porumboiu'nun, "Dansözler gibi gitmeyeceğiz" sözlerini başlığa çıkardı. Fenerbahçe'nin hem maddi anlamda hem de kulüp olarak çok büyük olduğunu söyleyen Porumboiu, "Ama bizi kolay kolay korkutamaz, dansöz gibi oynatamazlar. Böyle bir takımla oynamak kolay değil ama kendimizi göstermek amacındayız. Sow güçlü, iyi bir oyuncu. Ancak oyuncularım 2 sene önce ona karşı mücadele etmiş ve başarılı olmuştu. Sow bizi korkutamaz" dedi. Gazete, teknik direktör Şumudica'nın da, "Kafamız eğilerek çıkmayacağız. Rakibi birkaç hafta önce etüd ettim. Bazı zaafları var. Onları kullanmaya çalışacağız" sözlerine yer verdi.

AKŞAM

YORUMLAR 23
  • GÜVEN TÜRKÖZ 11 yıl önce Şikayet Et
    şikeciler. bazı fbliler hala yok yalancı basın yok allah ın adaleti falan diyor.evet bu ülkede adalet olsaydı fb geçen sene başında alt lige gitmişti.bu ülkenin polisi savcısı işi gücü bırakmış aylarca fbye nasıl komplo kursak diye düşünmüş kulüp yetkililerinede onca telefon konuşmasını yapın diye talimat vermiş.birazcık utanması olan insanın bunları yazması mümkün değil.saldırdıklları basın hala fb yalakalığı yapmaya devam ettiği halde konuşuyorlar.her fırsatta hakaret ettikleri başbakan fb lehine bir takım beyanatlar verdiği belkide devreye girdiği halde konuşuyorlar.fethullah hoca efendiyi ve cemaatini kulübü ele geçirmeye çalışmakla suçluyorlar.onların hiç başka işi yokmuş fb ile uğraşacaklarmış gibi.konuştukça batıyorlar.herkes yalancı bir tek başkanları aziz yıldırım doğru.nerdeyse büstünü dikip tapınacaklar.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    tamer ? fenerbahçe şampiyon olmasın diye birbirlerine patır patır yatanlara allahı karıştırma?..çarpılırsın?. allahın adaleti olsa idi şimdi yargılananlar beraat ederdi? ..ince ayar çekilmiş bir adalet var? bunun nesi adalet oluyor?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    şikeyle sarsilmasina karsin 7 yildiz topcusu olan fb..haberini şikeci yapan yalancı basın?.... ...ne kadar ahlaklı oldukları işte ortada?..yalancılar?..
    Cevapla
  • tamer 11 yıl önce Şikayet Et
    allah ın adaleti. allah ın adaleti şikeciler işte böyle dünyaya deşifre oldular.beş paralık şeref bırakmadınız galatasaray ın bıraktığı mirası yediniz yediniz en sonunda bide türk futbolunun adını karaladınız.bir de aziz yıldırım ın arkasında durup şikeye ahlaksızlığa alkış tuttunuz.işte fenerasyon ve aziz yıldırım ın türk futbolunu getirdiği nokta.utanıyorum sizden.bu futbol takımı bence kendini lağv etmeli.insan içine çıkmamalılar.
    Cevapla
  • cuneyt alkan 11 yıl önce Şikayet Et
    ee zamanında gs ve bjk yı az satın almamışız. :)). kendini bize satan takımın taraftarı burada konuşsa ne konuşmasa. biz hadi satın alıyoruz diye yaygara yapıyonuz. ya bize satılık olmak nasıl bişi aceb ???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle