Derbiye İstanbulkart ile de girdiler

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın başlamasına dakikalar kala kapılardoa ilginç bir olay yaşandı.

Derbiye İstanbulkart ile de girdiler
Derbiye İstanbulkart ile de girdiler
GİRİŞ 20.04.2014 17:42 GÜNCELLEME 21.04.2014 06:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak büyük derbi öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulan E-Bilet uygulamasına itirazların yanında kapılarda da ilginç olaylar yaşanıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe maçında da uygulanacak olan Passolig (E-Bilet) kartlarının yerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu taşım araçları için çıkardığı İstanbul Kart ile de kapıların açıldığı görüldü.

Yüz tanıma sistemindeki kısa süreli aksaklık sonrasında en büyük bomba vatandaşların toplu taşıma araçlarına binerken kullandığı İstanbul Kart'ın turnikeleri çalıştırması herkesi şaşırttı. Birkaç geçiş sonrasında görevliler durumu farketti ve o sistem kaldırıldı...

YORUMLAR 2
  • salih saglam 10 yıl önce Şikayet Et
    Sistemde acik varsa. Hacket her zaman girer. Bunun beleşcilikle alakası yok. Milletimi çok seviyor ve zekasına hayranım. Fakat bu sistemi yapanların iş disiplinini sorgulamak gerekiyor.
    Cevapla
  • MESKAV 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İŞİ. bizim kafalarımız daima bedavaya ,üç kağıda çalışır. ne yazık ki?
    Cevapla