Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan flaş karar!

Fenerbahçe ile Beşiktaş "Deplasmana taraftar götürmeme" kararını değiştiriyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan flaş karar!
Fenerbahçe ile Beşiktaş'tan flaş karar!
GİRİŞ 02.09.2014 08:54 GÜNCELLEME 02.09.2014 08:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Futbol Federasyonu da karara uyarsa F.Bahçe ve Beşiktaş'ın maçlarında rakip taraftar da bulunacak. G.Saray ve Trabzonspor'un ise "deplasman yasağı" konusundaki fikirleri değişmiyor.

F.Bahçe ile Beşiktaş arasındaki iyi ilişkiler nedeniyle tribünde bir olay yaşanmayacağı belirtiliyor. Futbol Federasyonu'nun İl Güvenlik Kurulu yetkilileriyle görüşerek diğer kulüpler arasındaki yasağın kalkma ihtimalini görüşeceği de öğrenildi. F.Bahçe ve Beşiktaşlı yetkililer ise taraftarlarına güvendiklerini söyledi.

YORUMLAR 5
  • Hain Kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    nerde fener orda kavga. bu ruhlarinda var...
    Cevapla
  • No FEAR!!! 9 yıl önce Şikayet Et
    salim... senin mantığına göre 16 ya 2 siz daha büyük şikeci olmuyormusunuz.tıpkı 2010 daki gibi.rakip takım kalecisi çıkar ben trabzonda doğdum fener olacağına trabzon şampiyon olsun der.kasalarla balıklar ! sivasa gider.ömrü hayatında gs yi rahat yenemeyen ts elini kolunu sallaya sallaya gs yi yener.şikeci fener olur öylemi.siz daha çoook kupa istersiniz
    Cevapla
  • salim birinci 9 yıl önce Şikayet Et
    yavuz hırsız misali . Ligin tadını mahkemelerin şikesini tasdik edip 3 yıl avrupadan men ettiği kirli insanlar bozmadı da, Trabzonspor bozdu öyle mi..?Tuz kokunca bunlar oldu maalesef. Keşke trabzon alt ligde, en azından temiz takımlarla oynasa daha heyecanlı olurdu. Herkes için adalet temenni ediyoruz vesselam.
    Cevapla
  • salim birinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Demirören in enkazı. Şike kardeşliği bu olsa gerek.
    Cevapla
  • emrah 9 yıl önce Şikayet Et
    ne haldeyiz. bu trabzon başkanı ligi ne hale getirdi koltuğunu korumak için fenerbahçeye kupamızı verin diye diye ligin tadını bozdu
    Cevapla