Türk futbolunun acı tablosu

Süper Lig 2. hafta maçlarında, sadece Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında tribünler doldu. Diğer bütün maçlarda tribünler boş kaldı.

Türk futbolunun acı tablosu
Türk futbolunun acı tablosu
GİRİŞ 16.09.2014 13:44 GÜNCELLEME 16.09.2014 13:50
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de dün tamamlanan 2. hafta maçları Türk futbolu adına acı bir gerçeği ortaya çıkardı; taraftar tribünden kaçıyor. 

Oynanan 9 karşılaşmadan sadece Trabzonspor-Fenerbahçe maçında tribünler dolarken, diğer 8 maç bomboş tribünler önünde oynandı. Bu durumun nedenlerini 4 maddede özetlemek mümkün:

1-) Futbol kalitesi düşük; izleyene zevk vermiyor.
2-) Passolig sistemi bir türlü oturtulamadı. Taraftar benimseyemedi, uygulamada da birçok aksaklıklar var.
3-) Galatasaray-Eskişehirspor maçında ev sahibi takım taraftarları , ceza nedeniyle stada alınmadı.
4-) Her biri milyonlarca Euro değerindeki futbolculardan kurulu A Milli Takımımız, sadece 320 bin nüfusu olan küçük ada ülkesi İzlanda’dan fark yedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 12
  • ahmet_tastan@yahoo.com 9 yıl önce Şikayet Et
    Millet artık evden bile izlemiyor maçları, resmen Türk Futbolu bitmiş ne heyecan kaldı ne de güzel futbol.
    Cevapla
  • mamalili 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık zevk vermiyor hep yabancı futbolcuyla doldu taştı takım BİZ olmaktan çıktı Türkiyede oynayan yabancı takımlar olduk. Şike mi :)) oda tuzu biberi
    Cevapla
  • ali aşkın 9 yıl önce Şikayet Et
    futboldan tat alan varsa maca gıtsın bıletler benden şikeye ceza verdeden tat tuz olmaz
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler, artık emekli veya veteran lar liginde oynuyorlar gibi oynayan futbolcu almasın. Bu maç olayı, seyir ve adrenal olayı. Yan pas, geri pas, lay lay lom oynayan takımların maçına niye gidelim ki! Maç oynanırken insanın uykusu gelir mi? Takımlar takır takır futbol oynasın bu millet koşa koşa gelir stadyumlara. Yabancı maç izlerken inanın insan oturduğu yerde yoruluyor. İşte Milli takımımızın hali, içler acısı. Transfere gelince milyon dolarlar havalarda uçuyor.
    Cevapla
  • daha iyi değilmi 9 yıl önce Şikayet Et
    milyon eurolar havalarda uçuşuyor.hangi meslek dalında bu kadar para savurganlığı var.kimse maç izlemez se piyasa da uçuk rakamlar dolaşmaz.arz talep meselesi.her takım tribünleri doldurursa ne olacak paralar oynatılmayan kovulan hoca ve topçulara ödenecek, başarı nerde ? yok suçlusu kim? kimse üstüne almaz.adam a2 ile maça çıkar 3 milyon euro alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle