McCarthy: Soykırımcı olan Ermeniler

Sözde Ermeni soykırımı konusunda ABD'li tarihçi Prof. Justin McCarthy'den çarpıcı iddialar geldi. McCarthy, "Ermeniler soykırım yaptı” dedi.

McCarthy: Soykırımcı olan Ermeniler
McCarthy: Soykırımcı olan Ermeniler
GİRİŞ 01.03.2015 12:24 GÜNCELLEME 01.03.2015 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Louisville Üniversitesi Tarih Profesörü Justin McCarthy, Toronto Üniversitesi'ndeki “Doğu Anadolu'daki İnsanlık Trajedisinin 100. Yılı” konulu konferansta konuştu.

1915 Türkiyesini anlamak için büyük fotoğrafa bakmak gerektiğini ifade eden Justin McCarthy, “Osmanlı, Ermenileri bile Ermenilerden korudu. Ermenilerin ise doğuda Osmanlı askerlerini, devlet görevlilerini, valileri bile öldürdü, işkence etti. Şimdi kim soykırım suçlusu? Herhalde Osmanlı değil” diye konuştu.

Birilerinin 100 yıldır Osmanlı'nın Ermenileri katlettiğine dair belge aradığını söyleyen McCarthy, “Elimizde binlerce ama binlerce belge var. Bu belgeler Türklerin değil, Ermenilerin soykırım yaptığını gösteriyor. Osmanlı arşivleri açık ama Ermenilerin ki değil” açıklamasında bulundu.

"ELİMİZDE BİNLERCE BELGE VAR"

ABD'li Tarihçi, McCarthy, “Elimizde binlerce ama binlerce belge var. Bu belgeler Türklerin değil, Ermenilerin soykırım yaptığını gösteriyor” dedi.

YORUMLAR 3
  • dikkat 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz her zaman biliyorduk Osmanli nin böyle bir seyi kalkismayacagina
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Vicdan sahibi Batılılar da varmış.
    Cevapla
  • osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın başına bişey gelebilir. ermeni lobileri yahudi mason lobileri kadar tehdit içermese bile. suikast yoluyla ABD de söz sahibi olmak isteyebilirler. Nitekim Yahudi lobileri Bugün ABD nin zincirini elinde tutuyor. Başkanlara bile suikast yapan dediğini zorla yaptıran sinsi lobilerdir...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!