O vahşeti Türk subayın gözünden anlattı

AP'nin Ermeni Soykırımı tasarısını kabul etmesiyle o günler yeniden gündeme geldi. Ama asıl gerçek bambaşka!

O vahşeti Türk subayın gözünden anlattı
O vahşeti Türk subayın gözünden anlattı
GİRİŞ 18.04.2015 14:00 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:01
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

1915-1918 yıl­la­rı ara­sın­da Do­ğu­’da Er­me­ni çe­te­ler­ce ha­mi­le ka­dın­la­rın ka­rın­la­rı de­şil­di; an­ne­ler, tan­dır­da pi­şi­ri­len yav­ru­la­rı­nın et­le­ri­ni ye­me­ye zor­lan­dı.

Er­zu­rum­lu Ga­ze­te­ci-Ya­zar Se­la­hat­tin Tur­gay Da­loğ­lu'nun şa­hit­le­rin an­la­tı­mıy­la ka­le­me al­dı­ğı "1915-1918 Er­me­ni Zul­mü" isim­li ki­tap­ta ay­rı­ca bir Türk su­bay kar­şı­laş­tık­la­rı man­za­ra­yı şöy­le an­la­tı­yor: 

CİĞERLERİ TELLERE ASILDI

"Telgraf tellerine hep çocuk ciğerleri asılmıştı. Karınları deşilmiş, çırılçıplak kadın cesetleri geçeceğim yolun iki tarafına dizilmişti. Talihsiz milletimizin bu halini gördüğümüz zaman adeta delirecek bir hale gelmiştik." 

RUSYA'DAN SATIR GETİRİLDİ

Kitapta, Ermeni çetelerince alınan kararlar anlatılıyor. Bu kararlardan biri şu şekilde aktarılıyor:

"Tenhada ve müsait buldukları her yerde rastladıkları Türkleri öldürmek. Bu karar İncil üzerine el basarak yemin ettirilerek alınmıştır. Ve bu insanlık dışı karara ilerde Erzurum’da işgal edildikten sonra referandum isteneceği ve köylerde Türklerin hiç bulunmadığını ispat ve temin gayesi gerekçe oluyordu. Bu canavarca, barbarca kararı tatbik için Rusya’dan çok miktarda ‘topora’ (Rusça, satıra benzer kesici alet) getirilmiştir.

YAVRUSUNUN ETİNİ YEDİRMEK İSTEDİLER

Ermeni katliamlarına şahit olan akrabalarından dinlediklerini aktaran bir kişi de acı olayı şöyle anlatıyor:

"Ermeni çetesine mensup birkaç kişi 'Fatma' ismindeki bir ANA’nın kucağındaki süt emen çocuğunu yanan tandıra sarkıtmış, figanlar içerisinde yanarak ölen, kebap olan yavrusunu yemesi için ölüm tehdidi ile annesine teklif etmişler. Yavrusunun gözleri önünde canlı canlı yakılması ve en hazin bir tarzda öldürülmesi yetmiyormuş gibi üstelik 'Bu kebabı yiyeceksin!' diye kırbaçlanan annenin kalbi çok elim acıya 34 dakika tahammül edebilmiş... Bir iki defa 'Kafirler!' diye bağırabilmiş ve kalp damarları kopmuş olmasından ağzından kan gelerek yıkılmış ve ölmüş.

 

 

KAYNAK: VAHDET
YORUMLAR 12
  • doğulu 8 yıl önce Şikayet Et
    ben doğuluyum vanın erciş ilçesi şunu söyleyeyim yazılıp çizilene bakmayın gerçegi dedelerimiz bize şöyle anlatır ermeni kafirleri ruslarla birlikte geldiler akla hayala gelmedik mezalim yaptılar insanları toplu şekilde baltayla kafataslarını kırmak suretiyle katlettiler avrupalılar kilometrelerce öteden atıyor gelsinler araştırsınlar kemikler halen kalıyor kafatasına balta öyle bir girmişki bir delik var başka kırık yok gözlerimle gördüm (çavuşoğlu mezarlıgı derler toplu katliamın alanına) buradaki pkklı kürtler ermenileri savunur. zaten aynı soydan gelmeler bide kendileri söyler rusa ALLAH bir derdik bizi öldürmezdi ama ermeniye ne yapsan ALLAH desen Peygamber desen seni gene öldürür
    Cevapla
  • meho aga 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ermeniler içimizde yaşayanlar dahil bugün fırsat bulsunlar yine yaparlar. ona göre uyanık olmak lazım. haaa bu kürt, bu alevi bu sünni demezler.. ona göre.
    Cevapla
  • mahmut demirkolllllu 3 yıl önce Şikayet Et
    ermenistan yöneticileri hain vahşi cani terörist alçak utanmaz katil vb.olmuşlar
    Cevapla
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu işn içinde bu vahşetin içinde onlar var.tarihçilere bırakmıyorlar.çünkü bütün yaptıkları ortaya çıkacak.arka karanlık güçte ortaya çıkacak.tapınakçılar.açığa çıkarız korkusuyla Ermenilerin yaptıkları konuşulmasın diye Cezalı yasak getiriyorlar.onlarınç kuruşluk menfaati için öldürdükleri cennete inşaallah.öldürenler ve öldürtenler.cehennemi boylıyacaklardır.birde İncil üzere yemin ederek yapılan katliam.yazıklar olsun size Avrupa.tapınakçıların elinde oyuncak olan Avrupa.içinizdeki tapınakçıları temizlemediğiniz sürece hayırlı bir işiniz olacağını hiç zannetmiyorum.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 8 yıl önce Şikayet Et
    şu ap denen seytanlar yuvasi yine cok olmaya basladi. kendileri bir zamanlar yahudilere karsi yapilan irili ufakli kiyimlari konusmazken bizim SÖZDE kiyim iddamizi dudaklarindan dusurmuyorlar. bi kere biz ermenileri milleti sadika ilan etmis bir milletiz. yani ermeniler o zamanlar sadik millet olarak anilirlardi. osmanli TEDBİR olarak ermenileri kuzey suriyeye techir etmistir. zira anadoluda tasnak ve hincak ceteleri ermenileri milliyetcilikle gazliyordu. inan ki eger biz ermenileri katletseydik o iside tam yapardik. simdi ap ermeni diye bir millet varmiydi diye konusurdu.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette bütün bu gerçeklere rağmen halen meydanlarda hepimiz ermeniyiz diyen,ve batılı sahiplerine şirin gözükmek için sözde ermeni soykırımını sanki gerçekten varmış gibi dile getiren bu ülkedeki kriptolu ermeni siyasetçilere: bu devlet ve bu millet herşeyi biliyor. kimse kimseyi cahil zanetmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı