Sami Efendi (k.s.) hazretlerini anma programı

12 Şubat 1984'te ebediyete intikal eden Ramazanoğlu Mahmud Sami Efendi, vefatının 32. yılında rahmet ve minnetle anılıyor.

GİRİŞ 10.02.2016 17:49 GÜNCELLEME 10.02.2016 17:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir asırlık mübârek ömürlerinin her ânında Sünnet-i seniyye-i ihyâ eyleyen ve nice yüksek makamların sâhibi, Gavs, Müceddid, Sâhibü’z-zamân ve Cân’a yakın ülfet makâmının sâhibi ve asırların nâdir yetiştirdiği bir Zât-ı akdes olan Hz. Mahmûd Sâmî (k.s.), insanları Hakk’a da‘vet eden, doğru yolu gösterip hakîkî saâdete kavuşturan ve kendilerine Silsile-i âliyye denilen büyük âlim ve velîlerin otuzüçünçüsüdür Ramazanoğlu Mahmud Sami Efendi.

Hz. Sami (k.s.)'nün irtihalinin otuz ikinci yılında; hakkında "En emin ihvanım, manevi görevlim, ihvana kılavuz" dediği, hayatında en yakını, Medine'ye hicrette yol arkadaşı, vefatında teçhiz ve tekfin işleriyle görevli, adeta Hz. Sami'nin kucağında doğmuş ve O'nun terbiyesiyle büyümüş ondan hiç ayrılmamış, manevi evladı ve manevi görevlisi Milli Türk Talebe Birliği ellinci dönem genel başkanı Ömer Muhammed Öztürk'ün anlatımıyla düzenlenecek anma programına tüm sevenleri davetlidir.

Tarih: 11 Şubat 2016 Perşembe - Saat 19:30 (Yatsı Namazından Sonra)
Adres: Hz. Mahmud Sami Ramazanoğlu (k.s.) Camii - Yenişehir mh. Dedepaşa cd. Kurtköy / PENDİK / İSTANBUL

İletişim: mail; bilgi@ramazanoglumahmudsamiks.com Tel: 0212 511 47 13

YORUMLAR 1
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    19. Yuzyılın en kıymetli insanlarından biriydi. hayatı menkibe dolu örnek insan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı