Orduspor Euro Cup'ta ülkeyi gururla temsil edecek

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, kadın basketbol takımının Euro Cup'ta ülkeyi gururla temsil edeceğini söyledi.

Orduspor Euro Cup'ta ülkeyi gururla temsil edecek
Orduspor Euro Cup'ta ülkeyi gururla temsil edecek
GİRİŞ 22.07.2014 15:19 GÜNCELLEME 22.07.2014 15:19

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Orduspor Kadın Basketbol takımıyla gurur duyduklarını kaydetti.

Yeni sezonda yakaladıkları başarıyı daha yukarılara taşımak ve Euro Cup'ta ülkeyi gururla temsil edebilmek için basketbol şubesi tarafından çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirten Başkan Türkmen, "Bu kapsamda yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, takımımızın TKBL'ne yükselmesinde ve ilk sezonunda Euro Cup'a katılmasında büyük pay sahibi olan antrenörümüz Alper Durur ile yolumuza devam etme kararı aldık. Kulübümüzle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alper Durur hocamız ile her konuda anlaştık ve geçmişe yönelik hiç bir sorunumuz kalmadı. Kendisi 2014-2015 sezonunda Kadın Basketbol Takımımızın başında görevine devam edecek" dedi. 

Hedeflerinin transfer çalışmalarını 15 Ağustos tarihine kadar tamamlayarak Euro Cup'ta başarılı olabilmek olduğunu da vurgulayan Türkmen, "Basketbol şubemiz ve hocamız yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1 Ağustos'ta Ordu'da bir araya gelecek ve 15 Ağustos'a kadar transferi tamamlayacak. Amacımız 2014-2015 sezonunda TKBL'nde ve Euro Cup'ta başarılı olmak. Kadın Basketbol takımımızın elde ettiği geçmiş başarıları daha yukarılara taşımak için ekibimizle birlikte elimizden geleni sonuna kadar yapacağız" diye konuştu.

KAYNAK: DHA