Orduspor'da hedef 12 oyuncu transferi

TKBL'de yer alan Orduspor'da, antrenör Alper Durur, yeni sezonda 12 oyuncuyu kadroya katmayı planladıklarını söyledi.

Orduspor'da hedef 12 oyuncu transferi
Orduspor'da hedef 12 oyuncu transferi
GİRİŞ 01.08.2014 23:16 GÜNCELLEME 01.08.2014 23:16

Durur, Durugöl Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetimle aralarında olan pürüzleri aştıklarını belirtti. 

Yakın zaman içerisinde transfer çalışmalarına hız vereceklerini vurgulayan Durur, şunları kaydetti:

"Şu anki planlamamızda takıma 8 yerli ve 4 yabancı oyuncu alacağız. Yerli oyuncuların durumuna göre Avrupa kupalarında oynatabileceğimiz daha fazla oyuncu alabiliriz. Ancak bunların hepsi bütçeyle alakalı. Eğer bütçemiz el verirse istediğimiz kadar oyuncuyu transfer edeceğiz. İnşallah yeni sponsorlarımızın desteğiyle iyi şeyler yapmaya çalışacağız."

''YENİ SEZONDA DA TAKIMIN BAŞINDAYIM''

Antrenör Durur, yeni sezonda da takımının başında olacağını ifade etti.

Yönetimle verimli bir görüşme yaptığını belirten Durur, "Toplantıda şu anki durumumuzu ve geleceğe dair planlarımızı yaptık. Bazı problemlerimiz var. Bunların nasıl aşılabileceği konusunda çözümler üretmeye çalıştık. Bu bağlamda özellikle transfere başlayabilmemiz adına önümüzdeki engelleri aşmaya çalıştık. Burada herkes üzerine düşen görevi yerine getirdi ve yeni sezon öncesi çalışmalarıma başlayacağız" diye konuştu. 

''AVRUPA MAÇLARINDA KİMSE SÜRPRİZ BEKLEMESİN''

Orduspor'un yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa'da da mücadele edeceğini hatırlatan Durur, "Avrupa maçlarında kimse sürprizler beklemesin. Ancak şu da bir gerçek. Bu sezon Avrupa'da Ordu'nun adı duyulmuş olacak. Bu da hepimiz adına çok önemli" ifadelerini kullandı.

Avrupa'nın zor bir serüven olduğuna dikkati çeken Durur, şunları söyledi:

"Kısıtlı bir kadroyla ve kısıtlı oyuncularla çok yoğun bir maç temposuna gireceğiz. Bir haftada üç maç oynayacak duruma geleceğiz. Açık söylemek gerekirse Avrupa kupası maçlarının takımımız üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bence bu sene ilk senemiz. Avrupa'yı tanıma senesi olarak görüyorum. Bizim asıl amacımız özellikle transfer konusunda geç kaldığımız bir sezonda ligde tekrar iyi şeyler yapabilmek. Avrupa kupasını da buna uzanan bir basamak olarak görmemiz gerekiyor."

Orduspor Kulübü, daha önce internet sitesinden yaptığı açıklamada, Alper Durur ile yollarını ayırdıklarını ve antrenör Mehmet Can Öztürk ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurmuştu. 

Bu gelişmelerin ardından Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Alper Durur ile devam etme kararı aldıklarını açıklamıştı.