Tekirdağ

Tekirdağ'da iş yeri çalışanlarını rehin alan kişi yakalandı

22:27 24 Ağustos 2015
Tekirdağ'da iş yeri çalışanlarını rehin alan kişi yakalandı

Çorlu ilçesinde, kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girerek bir iş yerindeki çalışanları bıçakla rehin alan kişi, polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Omurtak Caddesi'ndeki bir iş yerine giren R.T. (26), iş yerinin üst katında cebindeki bıçağı çıkardı ve boğazına dayadı. Sevgilisinden ayrıldığı iddia edilen R.T, burada bazı iş yeri çalışanlarını da rehin alarak etraftakileri yanına yaklaştırmadı.

İş yeri çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri R.T.'ye müdahale etmek istedi fakat başarılı olamadı. R.T daha sonra çalışanları bırakarak, bıçağı yeniden kendi boğazına dayadı ve polislere yaklaşık 3 saat teslim olmadı. 

Bu sırada, ambulansa binmeye ikna edilen R.T, iş yerinin arka kapısından çıkarken polisin elinden kaçarak elindeki bıçağı yeniden boğazına dayadı ve kimseyi yanına yaklaştırmadı.

R.T, bu arada boğazını ve kollarını elindeki bıçakla keserek yaralandı. Polisin uzun süren çabaları sonrası R.T, ambulansa binerek tedavisi için Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Öte yandan, olay yerine gelen R.T.'nin ailesi, gazetecilerin görüntü almasına tepki gösterdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.