Tekirdağ

Tekirdağ'daki süpermarket soygunu

14:44 26 Ağustos 2015
Tekirdağ'daki süpermarket soygunu

Süpermarketin farklı bir şubesinin çalışanı olduğu belirlenen soyguncu yakalandı

Tekirdağ'da bir süpermarketten 18 bin 600 lira alarak kaçan kasklı ve silahlı soyguncunun, aynı süpermarketin farklı bir şubesinin çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde önceki gün meydana gelen soygunla ilgili çalışma yapan Tekirdağ Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, süpermarket çalışanlarının bilgisine başvurdu. Çalışanlar, süpermarketin farklı bir şubesinde çalışan H.P'nin olaydan sonra ''geçmiş olsun'' ziyaretinde bulunduğunu ve şüpheli davranışlar sergilediğini bildirdi.

Bunun üzerine süpermarketin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polisler, kasklı ve silahlı soyguncunun H.P olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan H.P'nin evinde yapılan aramada, olayda kullandığı kurusıkı tabanca, elektroşok cihazı, motosiklet kaskı, olay günü ayağında bulunan ayakkabı ve gasbettiği 18 bin 600 lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.P tutuklandı.

- Olay 

Hürriyet Mahallesi'ndeki süpermarkete müşteri gibi girerek reyonların arasına saklanan kasklı ve silahlı soyguncu, mesai saatinin bitimiyle marketi kapatıp para sayımı için depo bölümüne geçen çalışanlar Ceren Bayar ile Birkan Eser'in el ve ayaklarını bağlamış, 18 bin 600 lirayı alarak kaçmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.