Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

09:20 31 Ağustos 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

Veteran futbolculardan ERgene Belediyesi'ne ziyaret

 Tekirdağ Dost Veteranlar Takım oyuncuları, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, takım oyuncuları ile bir süre görüşen Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Tekirdağ Dost Veteran Takımının Kurucusu ve aynı zamanda Tekirdağ İli Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Soykırlı da, Trakya Veteranlar Ligi’ni birinci tamamlayarak şampiyon olduklarını hatırlatarak, "Bizlere Veteran Ligi'nde maddi manevi destek veren Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret ederek kendisine teşekkür ettik. Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz" dedi.

 

- Çorlu TSO'dan öğrencilere burs

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Enis Sülün, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı için üniversite öğrencilerine burs vereceklerini bildirdi.

Sülün, yaptığı açıklamada, Çorlu TSO'nun her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer aldığını belirterek, "Odamız tarafından 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde, 4 yıllık üniversite öğrencisi veya dört yıllık üniversiteye girmeye hak kazanmış öğrencilerimize burs vereceğiz" dedi.

Öğrencilerin, burs için 30 Eylül 2015 Çarşamba gününe kadar Çorlu TSO Basın Yayın Halkla İlişkiler Servisi'ne başvuru yapmaları gerektiğini ifade eden Sülün, başvurularda kriterlere uyan öğrencilere belirlenecek olan burs yardımlarının yapılmaya başlanacağını kaydetti.

 

- Çorlu'da kaldırım ve kilit taşı uygulamaları

 

Çorlu Belediyesi'nin ilçedeki birçok mahalle ve sokakta kaldırım ile kilit taşı uygulamaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından daha önceden tespit edilen Çobançeşme, Kazımiye ve Rumeli mahallelerinde kilit taşı ve kaldırım çalışmalarının yapıldığını söyledi.

İlçe genelinde pek çok farklı bölgede kilit taşı ve kaldırım uygulamasını hayata geçirdiklerini ifade eden Baysan, "Son olarak 3 ayrı mahallede bulunan çok sayıda sokak üzerinde bu çalışmalar yapılmaya başladı. Halkımız da bizlere yaptığımız bu çalışmalar sırasında büyük destek verdi. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe genelinde ekiplerin tespit ettiği bölgelerde ihtiyaç ve aciliyet sırasına göre çalışmaların devam edeceğini söyleyen Baysan, yapılan uygulamalar ile cadde ve sokaklara daha estetik bir görüntü kazandırıldığını kaydetti.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.