Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

15:58 31 Ağustos 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

Çerkezköy Trakyalılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nden, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Çerkezköy Trakyalılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Ardıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Ardıç ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi ve dernek başkanı Ardıç'a çalışmalarında başarılar diledi.

Ardıç da, Albayrak'ı dernek açılışına davet ederek, derneğe vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün de hazır bulundu.

 

- Albayrak, TEKPARK A.Ş. ve Tekirdağ Birlik Yem A.Ş yöneticileri ile toplantı yaptı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKPARK A.Ş. ve Tekirdağ Birlik Yem A.Ş yöneticileri ile toplantı yaptı.

Albayrak, toplantı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, TEKPARK A.Ş'nin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, Tekirdağ genelinde TEKPARK A.Ş'nin uygulamalarının başarılı olduğunu ifade etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Birlik Yem Fabrikasını yeniden faaliyete geçirmenin ve üreticilerin hizmetine sunmanın gurur verici olduğunu ifade eden Albayrak, "Başta Malkara ilçesi olmak üzere tüm ilimize kaliteli hizmeti sunmanın çabası içerisindeyiz. Bu anlamda yönetim kurulu toplantılarımızda her zaman halkımıza en iyi hizmeti nasıl verebiliriz bunun için gayret gösteriyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

- "Çocuk gözüyle Süleymanpaşa" projesi

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından kentteki çocukların öneri ve isteklerinin hayata geçirilmesini amaçlayan "Çocuk gözüyle Süleymanpaşa" projesi ilgi görüyor

Proje kapsamında, istek ve önerilerini belediyeye sunmak için 10 yaşındaki Alisa Erşahin, annesi ile birlikte Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Süleymanpaşa’da sıra dışı bir park olmasının çocukların büyük beğenisini kazanacağını belirten Erşahin, çocuklara özel bisiklet parkı, çocuk kütüphanesi, çocuklar için yaz kampı, spor okulu, hayvanlar için barınak ve çevreden toplanan plastik çöpler ile ilgili bir yarışma yapılmasını talep etti.

Eşkinat da, Erşahin'in önerilerinin değerlendirileceğini belirterek, kendisine projeye verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve kısa bir süre içinde yayın hayatına başlayacak Çocuk Kulübü Dergisi'nde de yazar olma teklifinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.