Tekirdağ

Tekirdağ'da terör olayları protesto edildi

21:01 31 Ağustos 2015
Tekirdağ'da terör olayları protesto edildi

Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker, askerlere, polise ve tüm kamu görevlilerine yönelik artan saldırılar ve tehditlere karşı alınacak kesin tedbirlerle harekete geçilmesi gerektiğini belirterek, "Bu alçak saldırılarla Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu düşmanlığa karşı gün birlik ve beraberlik günüdür" dedi.

Ülker, kent merkezindeki Tuğlalı Park'ta düzenlenen terörü protesto mitinginde okuduğu basın açıklamasında, yüce Türk milletinin, kendi huzur ve güvenliğine yönelik bu saldırılara fırsat vermeyeceğini belirterek, bu ülkede hep beraber birlik içinde yaşamak istediklerini kaydetti.

Ülkedeki anlaşmazlık ve haksızlıkların bir an önce sona ermesini istediklerini ifade eden Ülker, şunları kaydetti: 

"Bu alçak saldırılarla Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu düşmanlığa karşı gün, birlik ve beraberlik günüdür. Siyasilerin şeref ve namus sözü vererek ant içtikleri yeminlerinin sorumluluklarını yerine getirmelerini ve sadece vatanın bölünmez bütünlüğünü düşünerek kararlılığını bekliyoruz. Yaşanan gerginliklerin ve anlaşmazlıkların son bulmasını istiyoruz. Bu noktada esas olan, siyasi iradenin, yaşanan bu saldırılar ve gelen acı haberler karşısında artık kesin ve net adımlar atması gerekmektedir. " 

Etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da destek verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.