Tekirdağ

Şehit aileleri ve gazilere ücretsiz çay bahçesi

15:00 05 Eylül 2015
Şehit aileleri ve gazilere ücretsiz çay bahçesi

Tekirdağ'da çay bahçesi sahibi, gazi ve şehit aileleri için ücretsiz yiyecek ve içecek uygulaması başlattı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çay bahçesi sahibi, şehit aileleri ve gazilere ücretsiz yiyecek ve içecek hizmeti veriyor.

Tuğlalı Park'taki çay bahçesinin işletmecisi Muhammet Enes Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şehit aileleri ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Hizmeti, çay bahçesine astıkları "İşletmemizde şehit ailelerine ve gazilere her şey ücretsizdir" yazısıyla duyurduklarını ifade eden Albayrak, şöyle konuştu:

"Son dönemde artan terör olayları karşısında Tekirdağ'da yapabileceğimiz şeyler kısıtlıydı, biz de işletme olarak böyle bir uygulama başlattık. Amacımız, az da olsa onlara katkı sağlamak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek. Biz, burada öncü olduk, inşallah herkesin bu dönemde böyle hassas davranmasını bekliyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İstediğim, birlik beraberliğimizin bozulmaması, insanların kenetlenerek bir şeyler yapması."

Enes Albayrak, uygulamadan şehit aileleri ve gazilerin memnun olduğunu belirterek, "Geliyorlar, sağ olsunlar, hepsi minnettarlar. Teşekkürlerini sunuyorlar, onlar da durumdan çok memnunlar" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.