Tekirdağ

Genel seçimlere doğru

11:50 20 Eylül 2015
Genel seçimlere doğru

AK Parti Tekirdağ milletvekili adayı Akgün, tanıtım toplantısı düzenledi

AK Parti Tekirdağ milletvekili adayı olan Metin Akgün, partisinin Çorlu İlçe Teşkilatı'nda basın mensupları ile bir araya geldi.

Akgün, burada yaptığı açıklamada, Trakya Bölgesi'nin yatırımı çok daha fazla hak ettiğini, Çorlu'yu, Ergene'yi ve Marmaraereğlisi20 Eylül 2015 11:4520 Eylül 2015 11:45 ilçelerini temsil edecek bir milletvekilinin meclise gitmesini istediğini söyledi.

Tekirdağ'ı başarısız gösterme çabalarının doğru olmadığını ifade eden Akgün, ''Yeni bir seçim sürecine hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı bıkmadan, usanmadan sürdüreceğiz. 7 Nisan 2015 akşamı milletvekilliği adaylığım ilk olarak açıklandığında yine burada teşkilat üyelerimiz ve basın mensuplarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirmiştik. Şu anda aynı ortam yok ama yine de beni mutlu eden bir tablo var'' dedi.

AK Parti`nin 7 Haziran seçimlerinden bu yana oy oranını 3- 4 puan arttığını belirten Akgün, 1 Kasım seçimlerine kadar hedeflerinin bu oranı 1-2 puan daha arttırarak tek başına iktidar olmak olduğunu ifade etti.

Kendisinn hem sanayici hem çiftçi hem de Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası`nın başkanı olduğunu vurgulayan Akgün, "Bölgeyi çok iyi biliyorum. Her kesimin sıkıntısını, sorunu yakından biliyor ve zaman zaman yaşıyorum. Milletvekili seçilmem durumunda, tüm milletvekilleri nasıl çalışıyorsa neler yapıyorsa, daha fazlasını yapmak, daha fazlası için mücadele etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.