Tekirdağ

Genel seçime doğru

17:31 23 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 1 Kasım'da yapılacak genel seçim için Tekirdağ'da seçim çalışmalarının startını verdiklerini bildirdi.

Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından kampanya çalışmalarına ilişkin değerlendirmeler yapılarak bir çalışma takviminin belirlendiğini ifade etti. 

Bayramın birinci gününden itibaren AK Parti Tekirdağ milletvekili adaylarının saha çalışmalarına başlayacağını belirten Akçay, kurban kesim merkezlerini dolaşarak vatandaşı bayramını tebrik edeceklerini söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, seçim kampanyası döneminde siyasi partilerin parti merkezleri ve seçim büroları dışında her hangi bir yere parti bayraklarının asılmaması konusunda yaptığı çağrıyı hatırlatan Akçay, "Bu çağrıya siyasi nezaket kuralları içinde tüm partilerin katılmasını umuyorum. Bunun aynı zamanda örnek teşkil etmesini ve bundan sonraki seçim kampanyaları döneminde de ses ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi, bayrak israfının önlenmesi için önemli görüyorum" dedi.

Akçay, il teşkilatı olarak seçimlere az bir süre kalmış olmasına rağmen kampanya çalışmalarını ciddiyetle sürdüreceklerini belirterek, secimde en iyi neticeyi elde edeceklerine inandığını kaydetti.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.