Tekirdağ

Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları

17:40 23 Eylül 2015
Çorlu Belediyesi'nin çalışmaları

 Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ilçe genelinde yürütülen yol yapım, asfalt serim, kaldırım ve kilit taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalle bazında bir takım çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmalar kapsamında ilçenin her bölgesinde asfaltlama, yol yapım, kaldırım ve kilit taşı uygulamaları yaptıklarını belirtti. 

Program kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Baysan, "İlçe genelinde birçok bölgede mahalle bazlı çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında, ihtiyaç duyulan ve daha önceden belirlenen yerlere asfalt, yol yapım, kaldırım ve kilit taşı uyguluyoruz. En son Hürriyet Mahallesi'ndeki çalışmalarda, bin 800 tonluk asfalt serimi gerçekleştirdik" dedi.

Kısa bir süre sonra, Önerler Mahallesi’nde bulunan 5 sokakta asfaltlama yapacaklarını belirten Baysan, burada da yaklaşık 4 bin 100 tonluk malzeme ile sathi kaplama çalışmalarını da sürdüreceklerini bildirdi.

Baysan, ekiplerin, Hatip Mahallesi'nde 7 bin metrekarelik bir alana kilit taşı yol ve kaldırım çalışmalarına da eş zamanlı olarak başladığını belirterek, ihtiyaç duyulan bölgelerde bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini kaydetti.  

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.