Tekirdağ

Genel seçime doğru

15:49 30 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "1 Kasım PKK terörünün topraklarımızdan ebediyen kovacağımız yeni bir dönemin ilk günü olacaktır" dedi.

Akçay, AK Parti Tekirdağ milletvekili aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yerel belediyenin çalışmalarını eleştirdi ve hükümet olarak Trakya Gelişim Projesi, (TRAGEP) bitirmek için büyük bir seferberlik içinde olduklarını, bölgede meydana gelen doğal afet ve sel taşkınlarından kaynaklanan zararların bu proje ile daha da azalacağını söyledi.

Türkiye'nin genç nüfusu ile dünyanın büyük ülkelerinin başında geldiğini ifade eden Akçay, "Bu beyin ve genç nüfus gücünün değerlendirilmesi gerekiyor. Eğitim alanında geride bıraktığımız 13 yılda yapılan reformlar, düzenlemeler ve yatırımlarla okulların fiziki sorunları büyük ölçüde çözülmüştür. Biz, en büyük yatırımın eğitime ve insana yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. AK Parti olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve eğitime yatırımlarımız devam edecek. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinden AK Parti'ninbirinci parti olarak çıktığını hatırlatan Akçay, şöyle konuştu:

"AK Partinin, karşısına geçen muhalefet partileri bırakın koalisyon kurmayı kendi aralarında bile anlaşamadı, hatta bir birleriyle kavga etti. Sonuçta ülkemiz 1 Kasım için erken seçim kararı aldı. 1 Kasım seçimleri inşallah yeniden istikrar ve huzura kavuşacağımız bir dönemin başlangıcı olur. 1 Kasım PKK terörünü topraklarımızdan ebediyen kovacağımız yeni bir dönemin ilk günü olacaktır. 1 Kasım Türkiye'nin düşmanlarının 'Ah bir seçim kaybetse' diye bekledikleri AK Parti'nin yeniden şahlandığı gün olacaktır. 1 Kasım kalkınmanın, yatırımların, hizmetlerin ve icraatların yeniden 'haydi bismillah' diyerek start alacağı gün olacaktır."

Öte yandan, parti teşkilatı ve ilçe seçim kurullarının sandık başındaki görevlerini iyi yapmaları konusunda uyaran Akçay, sandık güvenliğinin büyük önem taşıdığını kaydetti.  

Tanıtım toplantısında ayrıca, AK Parti'ye yeni katılanlara parti rozetleri takıldı ve milletvekili adayları tanıtıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.