Tekirdağ

Tekirdağ'dan kısa kısa

16:18 01 Ekim 2015
Tekirdağ'dan kısa kısa

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Yılmaz ile bir süre görüşen Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşlı insanların baş tacı yapılması gerektiğini belirtti.

Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin de şehirde yaşayan yaşlıları unutmadığını belirterek, "Büyüklerimize he zaman saygıda kusur etmemeliyiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlılarımız için de projelerimiz olacak. Her zaman yaşlılarımızın yanındayız" ifadelerini kullandı.

Yılmaz da Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında Albayrak'a bilgi vererek, belediyenin yaşlılara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

- Türk Anneler Derneği'nden Albayrak'a ziyaret

 

Türk Anneler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Şükriye Taşseten, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Taşseten ile bir süre görüşen Albayrak,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını belirterek, annelerin ise kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Taşseten de dernek çalışmaları hakkında Albayrak'a bilgi verdi, katkı ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.