Tekirdağ

Malkara'daki sağanak

10:38 04 Ekim 2015
Malkara'daki sağanak

 CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, ilçede etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen selden zarar gören vatandaşlara gıda, temizlik malzemesi, halı, kilim battaniyeden oluşan yardım gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede bir hafta önce etkili olan sağanak nedeniyle Gönence Mahallesi'nde yaşanan selden çok sayıda vatandaşın evinde zarar meydana geldiğini söyledi.

CHP Malkara İlçe Başkanlığı olarak, selden zarar gören vatandaşlara yardımda bulunduklarını belirten Uzun, "CHP Malkara İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız tespit sonucu selden zarar gören vatandaşlarımıza gıda, temizlik malzemesi, halı, kilim battaniyeden oluşan yardımları gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra üyelerimiz tavan ve oda boyaları yardımı da gerçekleştirdi. Süt Üreticileri Birliğimiz ve Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte hafta başında selden zarar gören vatandaşlarımıza kanepe yardımında da bulunacağız" dedi.

Uzun, Gönence Mahallesi'ndeki sorunların takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Gönence Mahallesi Muhtarı Süleyman Galata da, CHP Malkara İlçe Teşkilatı'na teşekkür ederek, "Vatandaşlarımızın durumu gerçekten kötü. Zor durumdalar. Kullanılacak eşyaları kalmadı. Ben mahallede yaşayan halkım adına mahallemize bir çok kez gelerek sorunlarımıza duyarlı davranan CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun ve ekibine, yardımda bulunan CHP üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.