Tekirdağ

Çorlu'dan kısa kısa

16:26 09 Ekim 2015
Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu Belediye Başkanı Baysan, Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi'ne ziyaret

 Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile birlikte S.S.Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı'yı ziyaret etti.

Ziyarette, Dobrucalı ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşen Baysan ve Köprülü, kooperatif çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Baysan, yaptığı konuşmada, esnafın sorunlarının çözümünde site yönetimi ile birlikte uyumlu çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Zaman zaman bu tür sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Baysan, "İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını rutin aralıklarla ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceliyoruz. Kendilerine maddi manevi destekler sağlayarak elimizden geleni yapıyoruz. BU kapsamda yeni sanayi sitesini de ziyaret ederek yetkililer ile bir araya geldik" dedi. 

Yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Dobrucalı da belediye ile ortak çalışmalara imza attıklarını kaydetti. 

 

- Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak'tan, Çorlu Belediyesi'ne ziyaret

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Baysan ile bir süre görüşen Albayrak, bölgede bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. 

Bütün ilçeleri zaman içerisinde tek tek ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldığını ifade eden Albayrak, Çorlu Belediyesi'nin çok güzel çalışmalar yaptığını ve sorunsuz belediyelerden biri olduğunu kaydetti.

Baysan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Büyükşehir belediyemiz ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir çok köklü projeyi hayata geçirdik ve bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a, bizlere bu çalışmalarımızda ve yatırımlarımızda yaptığı yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

- Çorlu Belediyesi web sitesi uygulamaları

 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, yenilenen Çorlu Belediyesi resmi web sitesi ve mobil uygulamalarının hizmete sunulduğunu söyledi. 

Sarıkurt, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde içeriği ve görünümü yenilenerek hizmete sunulan yeni web sitesi ile vatandaşların, yeni eklenen modüller sayesinde artık aradıkları bilgilere daha kolay ve hızlı ulaşacaklarını belirtti.

Belediye ile ilgili haber, duyuru ve etkinlikle siteden takip edilebileceğini ifade eden Sarıkurt, şunları kaydetti:

"Android ve IOS işletim sistemine sahip tüm akıllı cihazlarla uyumlu olan mobil uygulama ile zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın belediyemize erişilebilecek. Vatandaşlar bu sayede her türlü haber, etkinlik, tamamlanmış ve devam eden projeler hakkında bilgi alabilirken, e-belediye uygulaması ile de geçmişte yaptıkları tahakkuk - tahsilat ve borçlarını öğrenebilecek ve ayrıca kent rehberi sayesinde bulundukları konumdan, erişmek istedikleri yerlere kolayca ulaşabilecekler. Çek-Gönder uygulaması sayesinde vatandaşlar bulundukları bölgede fotoğraf çekip istek, öneri ve şikayetlerini belediyemize anında iletebilecekler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.