Tekirdağ

Malkara'da e-Tebligat semineri

17:02 25 Kasım 2015
Malkara'da e-Tebligat semineri

 Malkara ilçesinde, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından e-Tebligat konulu seminer düzenlendi.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü İbrahim Koç, e-Tebligat uygulamasının 1 Ocak'ta başlayacağını belirterek, "E-Tebligat vergi dairelerince düzenlenen ve mükellefler ile diğer muhataplarına 213 sayılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre tebliği gereken evrakın, Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla elektronik ortamda tebliğ edilmesidir." dedi.

E-Tebligat sistemini tüzel kişilerin, gerçek kişilerin ve isteğe bağlı olarak bu sistemi kullanmak isteyenlerin yararlanabileceğini ifade eden Koç, "Mükelleflere e-tebligat yapıldığında mükelleflerin Elektronik Tebligat Talep Bildiriminde yer alan telefon numarası veya e-posta adreslerine, SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır." diye konuştu.

Seminere, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner ile mükellefler, muhasebeciler, esnaf odaları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.